Női torzó a Dead Island: Riptide gyűjtői kiadásában

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 16.
  • Hír
Link másolása
Zseniálisan fest a Dead Island: Riptide európai gyűjtői kiadása, a Zombie Bait Edition. A csomag éke egy 31 centiméteres szobor, amely egy végtagoktól megfosztott, véres női torzót ábrázol. Groteszk?

Bejelentették a Dead Island: Riptide Zombie Bait Editiont, amely minden horrorkedvelő polcán jól mutat majd. Főleg a kézzel festett 31 cm magas és 18,5 cm széles gyantaszobor, amely egy valaha csinos nőszemély maradványait ábrázolja. A római márványszobrok groteszk kivetülésével van dolgunk - így fest a Palanai szigeten tomboló zombifertőzés egyik áldozata.

E csodás relikvia mellett szinte eltörpül a felhozatal többi része: a Dead Island: Riptide speciális fémdobozos kiadását rejti a csomag, ezen felül gyűjthető artwork kártyákat és ingame fegyverkiegészítőket kapunk. A gyűjtői kiadás csak limitált példányszámban érhető el - az Egyesült Királyságban 100 fontot kérnek érte.

A megcsonkított holttestet ábrázoló szobor többeknél kiverte a biztosítékot, a Deep Silver Twitteren kért bocsánatot a felháborodott felhasználóktól, s azt ígérte, folyamatosan követi a visszajelzéseket. Még az is lehet, hogy némileg módosul a Zombie Bait Edition tartalma néhány régióban - főleg Ausztráliában.

A játék április 26-án jelenik meg Európában PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

19.
19.
m1cZ
#10: erre én csak ezzel tudok válaszolni (h tudsz angolul nézd meg az első másfél percet)
http://www.youtube.com/watch?v=5Xqs9ikNRyQ
18.
18.
BudTerence
Beteg emberek agyszüleménye betegeknek.
16.
16.
drat576
a negatív reklám is jó marketing, a sok hőbörgés meg csak még népszerűbbé teszi a játékot,
- érdekes szituáció lenne mondjuk hogy felhívod a barátnődet magadhoz, erre egy ilyen "trófea" feszítene a polcon, bár a sin city-s frodó után szabadon..^^
15.
15.
Drazhar
Ötletes :)
Bár a "szobron" kívül a többi extrát eléggé lespórolták.

#14: azért a Walking Dead 2. szezonjának gyűjtői kiadása még egy szintet emel ezen: http://backwoodshorror.com/wp-content/uploads/2012/07/walking-dead-season-2-special-edition.jpeg
14.
14.
gromgotth
Idáig jutottuk? Rendben van, hogy ez egy zombis játék, de tényleg megcsonkított holttesteket kell osztogatni mellé? És komolyan van olyan épeszű ember, aki ilyesmivel szeretné "díszíteni" a szobáját? Sajnos már így is túlzottan érzéketlenek vagyunk ezekre a dolgokra (láttátok már mik mennek le 12-es karikával a tévében?) és ha nem utasítjuk el zsigerből az ilyesmit még csodálatosabb látványosságok várhatnak ránk a médiában/szórakoztatóiparban. Vegye akinek kell, de én nem kérek belőle!
13.
13.
simon 555
Akinek nem tetszik nem kell megvennie mer valószínűleg nem neki készült...
Akinek meg bejön és gyűjti a játékokhoz kapcsolódó relikviákat annak szíve joga megvenni.
Nem értem mi ezen a felháborító...
12.
12.
Raziel88
#7: Egyet értek. Legalább valami normálisabb trailert csináltak volna hozzá. Vagy lehet előre tudták hogy nagy lesz a felháborodás a torzó miatt és ezért nem is vergődtek vele. :D
11.
11.
kharami
Kurva nagy! Én simán vennék ilyeneket ha tehetném! Alient, Predatort, Batmant, minden ilyet! Csak kurva drágák!:(
10.
10.
nosocsi
#4: Osztom a véleményed. Ez beteges és undorító.
9.
9.
Skyer
#4: Semmi gond nincs ezzel.
De ha érdekel, a stúdió már elnézést kért a szobor miatt, mert a szhőröstökű aktivisták már verték a csalánnal a farkukat, mert ezt kiadták.
8.
8.
giga321
Elég tré így elcsúfítani ezt a megható trailert.
7.
7.
McDuff
miez a gagyi videó?:D ez hivatalos?nebazd máá XD részegen kreatívabb vok:D
6.
6.
Batman
A gamereknek lesz mihez nyúlni recsó közbe :DDD
+Gyilkosok előnyben :D
-Vallásos emberek kerüljék.
5.
5.
DarkLord
Még egy kicsit nagyobb lenne aztán bűnős dolgokra hasznosítanák a vevők :D
4.
4.
Necreon
Ez azért már átlép egy határt. Ez nem egy replika a fanoknak, gyűjtőknek, ez már inkább perverz.
3.
3.
Mortis
S igen, valószínűleg a még nagyobb hűhó miatt ábrázol női testet. Megveszekedett reklám és gondatlanságl de előre látom a vicces helyzeteket és felbuzdulásokat, amiket ki fog váltani ez a "szobor".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...