Killer is Dead - befutottak az első részletek

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 16.
  • Hír
Link másolása
A japán Famitsu magazin jóvoltából megérkeztek az első részletek Suda 51 új játékából, a Killer is Deadből. A futurisztikus bérgyilkosos címben folyni fog a vér - kardozhatunk és lövöldözhetünk is.

Suda 51 csapata, a Grasshopper Manufacture már javában dolgozik a Killer is Deaden, amely a tervek szerint idén nyáron landol a boltokban Xbox 360-on és PS3-on.

A történet szerint a közeljövőben az emberek gyakran járnak a Holdra, testüket kedvükre alakíthatják. Egy nap a játék főszereplője, Mondo Zappa értesítést kap a titkos állami ügynökségtől, a The Execution Office-tól - a feladata az, hogy a világ számos pontján likvidálnia kell a minden hájjal megkent gyilkosokat.


A csaták elsősorban a karddal kivitelezett közelharci támadásokra hegyeződnek ki, mindezt rengeteg látványos akrobatikus mozdulat egészíti ki. Ezen felül Mondo bal karjára különféle kiegészítőket csatolhatunk, fúrót vagy pisztolyt például, amiket aztán fejleszthetünk is, ha főszereplőnk elveszett emlékei visszatérnek. 

Elnyelhetjük az ellenség vérét, amit aztán egy erős támadásra, az úgynevezett Adrenalin Burstre fordíthatunk. Lefejezés esetén még több vér a jutalmunk. Egy komponens segítségével "sötét anyaggá" alakíthatjuk az embereket - a testnedveknek tehát kiemelt jelentőségük lesz.

Változatos helyszínek kapnak helyet a Killer is Deadben: találunk régi, nyugati stílusú épületeket és Japán szűk sikátorain is darabolhatjuk az ellenfelet. 

5.
5.
DON GONDOCS
Hiányoznak ezek a jófajta hack-nslashak. Persze most van DMC meg lesz MGS
4.
4.
Drazhar
Ez is biztos szuper lesz, imádom ezt a stúdiót :)
2.
2.
MrBenjamintoto
Tetszik az egész koncepció
1.
1.
ground
Jó kis játék lesz ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...