Killer is Dead PS3, X360

A Grasshopper Manufacture új kardozós akciójátéka.
Típus: Akció, Kardozós

Ingyenes a Killer is Dead a Humble Store-ban

A Humble Store őszi vásárának apropóján teljesen ingyen juthatunk hozzá Suda51 agymenéséhez, a Killer is Deadhez. Ráadásul a minden földi jóval és új nehézségi szinttel felvértezett Nightmare Editionről van szó.

Humble Bundle - főszerepben a Deep Silver

Noha még a Capcom-játékaira is benevezhettek, már elérhető a Humble Bundle-csapat legújabb akciója, amelyben a Deep Silver játékaira csapathattok le olcsón. Ha hiányzik valamelyik Saints Row vagy Dead Island, nem lőhetsz mellé!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két laposabb hét után jöjjön egy valamivel izgalmasabb: a következő napokban legalább egy-két olyan cím érkezik majd, ami a fogadra való lehet, a főszerep természetesen az új Wolfensteiné.

Csúszik a PC-s Killer is Dead

A tervezettnél két héttel később kerül a boltokba a Killer is Dead: Nightmare Edition, így május 23-a előtt ne várjon senki Suda 51 beteges alkotására. Cserébe a hivatalos gépigénnyel vigasztalódjunk.

PC-re is megjelenik a Killer is Dead

A Grasshopper Manufacture agyament és szexista akciójátéka május folyamán számítógépeken is tiszteletét teszi. Ráadásul a Nightmare Edition formájában, amely egy durvább nehézségi fokozatot is tartalmaz.

Killer is Dead teszt

Gyermekrabló tartja rettegésben a várost, legújabb áldozata egy tinédzserlány – tudatja szenzációéhes szalagcímmel a sikátor mélyén hanyagul eldobott, esőáztatta bulvárlap.

Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Hiába rajtolt el több nagyobb cím is a múlt héten, a Saints Row negyedik részét és az új Splinter Cellt egyikük sem tudta megszorongatni. A Lost Planet 3 és a Killer is Dead még a legjobb húszból is kiesett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múlt héten Gamescomoztunk, ezért kimaradt a heti játékmegjelenéseket összefoglaló rovat is, most már viszont vége van a kiállításnak, úgyhogy gond nélkül tudunk ajánlgatni. Végül is logikus!

Így kezdődik a Killer is Dead

Öt perc erejéig, vagy akár hosszabban is belekóstolhatsz a Killer is Dead elejébe. Ráadásul az akciójelenetekkel nem lesz gond, a Grasshopper Manufacture alkotása a nyár igazi meglepetése lehet.

Killer is Dead - harc, vér és mellek

A Grasshopper Manufacture elborult akciójátékának megjelenéséig már nem sok van hátra, elérkeztünk a hatodik gameplay trailerhez. A japánok jó szokásukhoz híven ismét mellekkel adja el a produktumot, képeken a cicik!