PS Vitára is megjelenik a Monster Hunter 4?

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 20.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint a Nintendo 3DS mellett Vitán is tiszteletét teheti a Monster Hunter negyedik része. Ha a hír igaz, akkor mindenképpen szép idők várnak a platformra - legalábbis Japánban biztosan.

Noha a Tokyo Game Shown még azt mondta a Capcom, hogy a Monster Hunter 4 már idén tavasszal beveheti a japán 3DS-eket, utólag módosítani kényszerült a megjelenési ütemtervet: jelen álláspont szerint a fejlesztők "tökéletesítés" címén nyárig dolgoznának inkább a játékon.

A japán Game Lab értesülései szerint azonban nem csak ez áll a csúszás hátterében. A lap úgy tudja, a Capcom PlayStation Vitára is ki akarja hozni a játékot, ráadásul egyidejű megjelenést akar a két platformon, ezért kellett eltolni a 3DS-es verzió premierjét is.

Noha a Capcom annyit reagált a hírekre mindössze, hogy ő "nem jelentett be semmit", a Game Lab - ha nem is a legmegbízhatóbb hírforrás - korábban sikeresen jósolta meg a God Eater 2 bejelentését is. A dologban egyébként mindenképpen van fantázia: Japánban a Monster Hunter óriási népszerűségnek örvend, a PSP egyenesen megtáltosodott, miután a Capcom megjelent a címmel a platformon. Valószínűleg a PlayStation Vita esetében is hasonló ütőkártya lehetne a Monster Hunter 4.

3.
3.
Gamelord
Hát, azért nagy az esély hogy kacsa, mivel Capcom így reagált:
I would not believe everything you read on the internet. It will set you up for disappointment or misdirected frustration.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...