Már készül a Flashback remake-je?

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 22.
  • Pletyka
Link másolása
A régi motorosok talán még emlékeznek a Delphine Software 1992-es alkotására, a Flashbackre, amely a platformjátékok műfajának egyik kultikus darabja. A jelek szerint újra előveszik a címet.

A Flashback igazi klasszikus. Az 1992-ben készült alkotást a Delphine Software fejlesztette, s bár platformjátékról volt szó, hűen ötvözte a puzzle és a kalandelemeket. A zsáner olyan címeket vonultatott fel akkoriban, mint a Prince of Persia és az Another World.

A jelek szerint a játékosok legújabb generációja is élvezheti az alkotást - modern köntösben. Meg nem nevezett forrásra hivatkozva a francia Gameblog már egy képet is publikált a HD-remake-ből:

Platformlista és dátum nincs még, s abban sem lehetünk biztosak, hogy a fenti screenshot valódi, vagy csupán egy rajongó munkája. Az oldal szerint a bejelentés nem sokáig várat magára. Reméljük a legjobbakat!

Addig is tekintsétek meg a méltán híres elődöt:

20.
20.
Simonus18
#18: Hmm, most néztem utána, ingyen lesz hozzá az a patch a SH-hez, szóval én voltam a hülye, my bad. Arra értettem am, hogy ha pénzt kérnek még azért, hogy öreg gémerek játszhassanak HDben vele, miközben ők még régen megvették. De tévedtem.
19.
19.
Quent1n
#2: Az a vicc, hogy egy ilyen játékot kell epekedve várni, mert 20 év alatt nem tudtak letenni az asztalra egy hasonlót. Na szerintem ez a vicc. :S
18.
18.
Cooper911
"Persze vannak cégek, mint pl. a Firefly, kik a Stronghold minden 2d-s részét újra kiadják "HD"-ben (ami csak annyit jelent, hogy nagyobb felbontásban játszhatsz velük) na az pl pofátlanság viszont. "
Ez mitől lenne pofátlanság? Le van irva, hogy HD grafika, meg max 10000 egység. Ami jó azon nem kell javitani. Akinek tetszik az megveszi akinek nem az meg nem. Aztán majd jön a 4.
17.
17.
daenath
#16: Tevedni emberi dolog :D
16.
16.
traumraise
#14: nem....nekem egyik se jött be ezek közül....nintendo super marioval kezdtem 7 évesen, aztán nintendo 3d-s játékokkal, pc-n pedig stratégiai játékokat szerettem, mint pl: Command and Conquer, Age of empires, Black and white, aztán Gorki 17, Viper Racing stb...soha nem bírtam a lövöldés játékokat, nekem a mai napig egyedül a battlefield 3 és előtte a bad company 2 jött be mint fps, azóta is csak bf-fel tolom, szóval ennyit erről.
15.
15.
Gamelord
14.
14.
daenath
#10: Tipikus, ha nem uber realistic full HD 3D grafika akkor mar szar, csak szolok ha ezek a jatekok soha nem keszulnek el te se nyomnad most az eppen meno jatek "mit tudom en hanyadik reszet" Ha neked ez vicc akkor minek irsz? Gondolom a Wolfenstein 3D is egy vicc, pedig hat ez inditota el az agyatlan FPS meszarszeket (vagy a Doom), de te biztosan a CoD-al kezdted :P
13.
13.
daenath
#1: Egyetertek, egy Blackthorne Trine grafikaval ejjj de utne, a Lost Vikings 1-2 ugyszinten. Almok almok, majd csak felebresunk :))))
12.
12.
Yanez
Én az Earthworm Jim-nek örülnék vagy a Crash Bandicoot első 3 részének a felturbózott változatán.De ez is jó.
11.
11.
DON GONDOCS
Mindig eza negatív hozzá állás. folytatás-folytatás hátán vagy reboot/reamke, sose jó semmi :S
8.
8.
Killerbee
Another World-ből már megkaptuk, jöhet ebből is.
7.
7.
DON GONDOCS
Remélem a remake az tényleg remake lesz és a átdolgozzák a grafikát és a játék egyes elemeit.
6.
6.
ribizly
Flashback, Blackthorne és a Heart of Darknes. Ezekért még pénzt is hajlandó vagyok áldozni. Támogatom a dolgot.
5.
5.
Simonus18
#2: Mi ezzel a gond? Szerintem több értelme van ezekkel foglalkozni manapság, ugyanúgy mint az Indie gémekkel, hisz ugyanolyan élményt nyújtanak a játékosoknak, semmint hogy most 20gbos gémet csináljanak több milliárd forintból, azt a végén egy fantáziátlan maszlaggal állnak elő, ami még szarul is van optimalizálva. A pénzzel kapcsolatban meg nem lepődnék meg, ha egyéb cégek tényleg egy kis profitot szereznének ezekkel.
Persze vannak cégek, mint pl. a Firefly, kik a Stronghold minden 2d-s részét újra kiadják "HD"-ben (ami csak annyit jelent, hogy nagyobb felbontásban játszhatsz velük) na az pl pofátlanság viszont.
4.
4.
_Tappancs_
A Heart of Darkness játék nagyon jó volt a maga idejében és páratlan grafikája volt. Jók a 2d-s játékok. A kis tartalom hozzáadásával a remakeknek is van helye a mai korban..Én egy pandemoniumot is eltudnék képzelni, igaz az nem olyan nagyon régi,:..:D

Először csak a videót néztem meg,majd elolvastam a szöveget is és értem már miért olyan Prince of Persia-s a mozgása a karakternek...:D
3.
3.
kszabi51
Örülök, hogy a 2D platformer játékok reneszánszukat élik és mostmár modern köntösben élvezhetjük a régi kedvenceket. Habár a játék megjelenésekor én még sehol se voltam, de azért volt hozzá szerencsém és jó érzés ismét feleleveníteni egy ilyen klasszikust.
2.
2.
traumraise
Ennyire nincs pénz a fejlesztésre hogy ezer éves 2d-s játéokat dobnak ki újra? Vicc.
1.
1.
Quent1n
Na ez nagy hír ha igaz! :) Remélem azért egy Trine szintű grafikát be tudnak tolni alá úgy tökéletes lenne. Ha megvan akkor jöhet a Lost Vikings, Blackthorne, Another World remake akár hozzáadott tartalmakkal. :) De én egy felújított Prince of Persia 1-2 -őt is el tudnék képzelni, vagy Heart of Darknesst :) Régi szép idők :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...