Flashback PC, PS3, X360

Az 1992-es keltezésű és a Delphine Software által készített Flashback remake-je.
Típus: Akció, Kaland, Platform, Remake

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok. Bár a következő napok is ígérnek néhány nagyobb megjelenést, a lendület kétségkívül alábbhagyott. De annyi baj legyen, úgyis élesedik a Grand Theft Auto Online!

A jövő hónapban jön PC-re a Flashback

Frissült a Flashback steames oldala, s így már napra pontos megjelenési dátummal szolgálhatunk az 1992-es klasszikus remake-jének számítógépes változatáról. Igazi unikumdarab a platformjátékok szerelmeseinek.

Sztoritraileren a Flashback

Emlékszel még a VectorCell 1992-es Flashbackjére? A Summer of Arcade program keretében a remake a jövő héten lát napvilágot - elsőként Xbox Live-on. A fejlesztők most a történetről rántják le a leplet egy előzetesben.

Az eredeti Flashbacket is tartalmazza a remake

A Ubisoft bejelentette, hogy az 1992-ben megjelent, klasszikus Flashback felújított változatát is megtaláljuk a remake mellett. Itt a remek alkalom arra, hogy visszautazunk az időben, s összehasonlítsuk a múltat és a jelent.

Mozgásban a Flashback remake-je

Az eredeti 1992-ben jelent meg az akkori platformokra, s most, huszonegy év múltán a platformjáték feltámadt. Az IGN jóvoltából három percen át nézhetünk bele a játékmenetbe. Vajon hű marad a klasszikus elődhöz?

Xbox Live Summer of Arcade - árak és dátumok

Mint minden évben, idén is lesz Summer of Arcade promóció az Xbox Live-on. Az új letölthető címeket augusztus folyamán zsákolhatjuk be. Jön a Flashback, a Brothers: A Tale of Two Sons és az új Tini Nindzsa-játék is.

E3 2013: Hivatalos a Far Cry Classic

A korábbi pletykáknak megfelelően valóban érkezik a Far Cry Classic, és bár nem tudunk róla sokat, az biztos, hogy a Microsoft Summer of Arcade akciója keretében válik majd elérhetővé.

Tényleg felújítják a Flashbacket

A Vector Cell 1992-ben megjelent klasszikusa, a Flashback HD-remake-je hivatalos megerősítést nyert. Az kalandelemekkel megspékelt platformjáték idén jelenik meg PC-re és konzolokra.

Már készül a Flashback remake-je?

A régi motorosok talán még emlékeznek a Delphine Software 1992-es alkotására, a Flashbackre, amely a platformjátékok műfajának egyik kultikus darabja. A jelek szerint újra előveszik a címet.