Ajándék első rész a Gears of War: Judgmenthez?

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 22.
  • Pletyka
Link másolása
A spanyol The Vault magazin névtelen forrásra hivatkozva megszellőztette, hogy a márciusban érkező Gears of War: Judgmenthez letöltőkód formájában ajándékba jár a sorozat 2006-ban megjelent első része is.

Lapértesülések szerint a Gears of War: Judgment dobozában találunk egy letöltőkódot, amivel az Xbox Live-ról ingyenesen magunkévá tehetjük a Gears of War 2006-ban megjelent első részét. A spanyol The Vault névtelen, belső forrásokra hivatkozva szivárogtatta ki az információt.

A hír valóságalapja mindaddig kérdéses, míg a Microsoft meg nem erősíti a szóbeszédeket. Kétségtelen, hogy a hét éve megjelent első fejezet fontos cím a jelenlegi generációban: az Unreal Engine 3 akkor mutatta meg elsőként az oroszlánkörmeit, és megteremtette a fedezékharcos TPS-ek műfaját. A GoW elindította a Xbox 360 történetének egyik legjobban jövedelmező exkluzív sorozatát.

A Gears of War: Judgment márciusban jelenik meg a redmondiak konzoljára.

8.
8.
BrendOoN
Ha ez igaz, akkor tulajdonképpen a folytatását kapjuk mellé : D
7.
7.
Rayzax
#3: keveset volt alkalmam sajnos Xbox-on játszani vele, de amikor haverom boxa nálam volt :D le sem tudtam tenni :D imádom ne hagyd ki egyik részt sem!
6.
6.
DevilGamer
#5: #4 #5: Oké, nem fogom, már csak azért se :D. De ha a zsebpénzem engedi akkor végig megyek az egész szérián.
5.
5.
Ecetes sajt
#4: Szerintem sem szabad kihagyni. Meglátásom szerint, talán az első rész "felejthető" történeti szempontból (bár természetesen az is remek rész), de a második olyan, mint egy film. A harmadikról ne is beszéljünk.... :)
4.
4.
#3: Ne hagyd ki majd a másodikat sem, nekem mai napig az a kedvencem :)
3.
3.
DevilGamer
Nagy Xbox fan révén nem fogom csak úgy "kipipálatlanul" hagyni a listámon ezt a nagy exkluzív Xbox 360 címet, habár én az első három résszel nem játszottam, mert még friss Xbox 360 tulajdonos vagyok és ha ez a hír igaz akkor nekem ez szép vétel lesz.
1.
1.
DON GONDOCS
Szerintem nagyon jó lesz az új rész, és még nosztalgiázni is lesz idő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...