Videón a Bayonetta 2

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 23.
  • Videó
Link másolása
A Platinum Games Wii U-s újdonságairól is kaptunk némi helyzetjelentést, nagy bánatunkra azonban a Bayonetta 2-ből még mindig nem láttunk gameplay jeleneteket. Azért új trailerünk van, és mozog a The Wonderful 101 is.

Mint tavaly szeptemberben kiderült, a Bayonetta 2 kizárólag Nintendo Wii U-ra jelenik meg, nem csoda, hogy a kiotóiak előszeretettel mutogatják. A Nintendo Directről most egy új előzetest zsebeltünk be, igaz, gameplay jelenetek híján egyelőre be kell érnünk a fejlesztés pillanataival.

Elvileg még a Wii U launch időszakában jelenik meg a Platinum másik fejlesztése, a The Wonderful 101. A Pikmin alapjaira építkező szuperhősös játékból már többet láthatunk:

6.
6.
zsoze
az első része nagyon bejött be merem vallani a játék alatt volt néhány merevedésem és nem érzem emiatt perverznek amgamat pedig nem izgulok a hentai-ra :P
5.
5.
p3ti
Ilyenkor megdobban a WiiU tulajok szíve, és ezzel az enyém is :) Ezért vettem a gépet, és alig várom hogy játszhassak vele. Az első része is megfogott, remélem a második is lesz annyira jó
4.
4.
DON GONDOCS
A Bayonetta első része tökéletes volt, a másodikkal egy új szintre lépnek.
3.
3.
HellaJay
#2: Nem tudom tudtad-e, de gyerekeknek is szoktak játékokat készíteni, nem csak a "nyíl a térdbe lol epik xd" közönségnek.
2.
2.
Mortis
Nem, nem tudom elképelni az érzést, ahogy hónapokat/éveket dolgozol ilyen "formájú" lényeken, szereplőkön és helyszíneken. Brrr...japánok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...