The Wonderful 101 WIIU

Wii U-exkluzív érkezik a PlatinumGamestől.
Típus: Akció, Képregényes

Launch traileren a The Wonderful 101: Remastered

Amerikában már elérhető, hozzánk pedig pénteken érkezik a The Wonderful 101 remasterelt kiadása, ennek apropóján meg is kaptuk hozzá az elmaradhatatlan launch trailert. Csekkoljátok!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

El kell ismerni, nem a mostani lesz a tavaszvégi játékszezon legerősebb hete, de egy-két különlegességre így is érdemes odafigyelni: cápaszimulátorral és pár érdekes remasterrel üthetjük el az időnket.

Mozgásban a remasterelt The Wonderful 101

A The Wonderful 101 remasterének Kickstarter-kampánya felrobbantotta az internetet, az eredetileg kitűzött 50 ezer dolláros célt viharos sebességgel sikerült elérni, mostanra pedig több mint 1,8 millió dollárnál jár a gyűjtés.

Teaseren a Platinum Games titokzatos játéka

A Platinum Games négy titkos projektjéből háromról még nem tudunk sokat, de a következőről végre látunk valamit. A videó keveset mutat ugyan, de néhány dolgot azért már így is lehet sejteni arról, milyen lesz a Project G.G.

Frissítve: Remasterelik a The Wonderful 101-t

A pletykáknak megfelelően ma Kickstarter-kampányt indított a PlatinumGames, a gyűjtés célja pedig az, hogy remasterelt formában térjen vissza az eredetileg Wii U-exkluzív The Wonderful 101. A Switch-portra már most összejött a pénz.

Switchre tart a The Wonderful 101 is?

Egyszerűen képtelen behúzni a kéziféket a PlatinumGames csapata, így a nemrég PC-re költöztetett Bayonetta és Vanquish után most a Nintendo Switchet vették célba. A Bayonetta mellett a The Wonderful 101 is beköltözhet a gépre.

A Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Vége van a nyárnak, örülünk is neki, mert ezzel együtt az uborkaszezont is búcsúztatjuk: izgalmasak lesznek a megjelenési listák és persze a játékeladási toplisták is. Mint ahogy ez is itt.

Hosszan mozog a The Wonderful 101 is

A Nintendo remek kapcsolatot ápol a PlatinumGames csapatával, nemcsak a Bayonetta 2 lesz Wii U-exkluzív, de a The Wonderful 101-et is szorgalmasan kalapálják a srácok a konzolra.

Nintendo Direct - minden bejelentés egy helyen

Maradt egy adósságunk tegnapról, új Direct-epizóddal jelentkezett a Nintendo, ahol már-már menetrendszerűen előkerült az összes fontosabb Wii U-s és 3DS-es cím. A bejelentésekért kattints!

E3 2013: Összefoglaló a Nintendo Directről

Lezajlott a költséghatékony Nintendo-sajtókonferencia, amit a neten élőben követhettek az érdeklődök. Néhány bejelentés mellett temérdek látnivalóval szolgálhatunk a Mario és a Zelda rajongóinak.