The Wonderful 101 WIIU

Wii U-exkluzív érkezik a PlatinumGamestől.

Távozik a Platinum Gamestől Hideki Kamiya

A stúdió alelnökének olyan játékok köszönhetőek, mint a Bayonetta-sorozat, a The Wonderful 101 vagy a Sol Cresta. A szakember októberben fogja elhagyni a céget.

Ingyenes DLC-t kapott a The Wonderful 101: Remastered

A fejlesztők még a PC porthoz szükséges Kickstarter-kampányban ígérték meg a most megjelent tartalmakat, és most teljesítették is az ígéretüket. Érkezik pár nap múlva a DLC második fele is.

Hét játék távozik áprilisban a PlayStation Plus kínálatából

Természetes, hogy a PlayStation Plus folyamatosan változó játéklistáját időnként elhagyja pár játék. Áprilisban összesen hét címtől kell búcsút vennünk.

Elbukó bajnokok - kiváló, ám rosszul fogyó játékok (2. rész)

Túlságosan ambiciózus RPG, az egyediségére ráfázó remek, egy hírhedten peches stúdió és a LucasArts hattyúdala: egytől egyig igazolják, hogy a tehetség és a siker sajnos egyáltalán nem járnak kart karba öltve.

Műsort tart a Platinum Games szombaton

A játékshow-kból a Platinum Games sem akar kimaradni, ezért szombat hajnalban két órára leül, hogy teret engedjen a saját játékainak. Három alkotás áll majd a műsor középpontjában.

The Wonderful 101: Remastered - itt a demó

A The Wonderful 101 újrakiadását már egy demó keretében is játszhatjuk, ha még nem szántuk rá magunkat a vásárlásra. A próbaverzióban szembeszállhatunk az idegenekkel, és gyakorlatban is kipróbálhatjuk a „sok kicsi sokra megy” elvet.

Launch traileren a The Wonderful 101: Remastered

Amerikában már elérhető, hozzánk pedig pénteken érkezik a The Wonderful 101 remasterelt kiadása, ennek apropóján meg is kaptuk hozzá az elmaradhatatlan launch trailert. Csekkoljátok!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

El kell ismerni, nem a mostani lesz a tavaszvégi játékszezon legerősebb hete, de egy-két különlegességre így is érdemes odafigyelni: cápaszimulátorral és pár érdekes remasterrel üthetjük el az időnket.

Mozgásban a remasterelt The Wonderful 101

A The Wonderful 101 remasterének Kickstarter-kampánya felrobbantotta az internetet, az eredetileg kitűzött 50 ezer dolláros célt viharos sebességgel sikerült elérni, mostanra pedig több mint 1,8 millió dollárnál jár a gyűjtés.

Teaseren a Platinum Games titokzatos játéka

A Platinum Games négy titkos projektjéből háromról még nem tudunk sokat, de a következőről végre látunk valamit. A videó keveset mutat ugyan, de néhány dolgot azért már így is lehet sejteni arról, milyen lesz a Project G.G.