Launch traileren a Dead Space 3

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 28.
  • Videó
Link másolása
Habár a Visceral horrorjátékának megjelenéséig még másfél hét van hátra, az EA elérkezettnek látta az időt arra, hogy megossza a Dead Space 3 launch trailerét. Ideje megfékezni a terrort!

Isaac Clarke immáron harmadízben csap össze a nekromorfokkal és saját démonaival, helyszínünk ezúttal a fagyos Tau Volantis nevű bolygó. A Dead Space 3 két főszereplőre gyúr: Isaac mellett John Carver is a "csapat" része.

A drop-in/drop-out kooperatív móddal jelentkező horrorjáték február 8-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

31.
31.
drat576
Nekem ez nagyon bejön ^^ Genesis FTW
30.
30.
PAtr0n
#28: Nem is konkrétan a DS-el akartam összehasonlítani, csak rávilágítani arra, hogy mennyire el van már kurvulva a játékos társadalom.
29.
29.
Raziel 12
Itt a válasz miért lett ilyen a Dead space 3 !!! Az Electronic Arts felmérései szerint túl ijesztő volt a Dead Space-sorozat első két része, ezért a harmadik felvonás már kooperatív móddal érkezik.

Kiderült, hogy az EA nem a játékélmény bővítése érdekében látta el kooperatív móddal a Dead Space-széria harmadik részét, hanem azért, hogy a játék kelendőbb legyen. A cég felmérései szerint az első két epizód túl ijesztő volt a játékosok számára, így a folytatásban már kapunk egy társat, hogy azért mégse csináljunk a gatyánkba.

Az EA Games marketingfelelőse, Laura Miele elmondása szerint a játékosoktól érkezett visszajelzésekre alapozva hozták meg a döntést, ugyanakkor biztosított mindenkit arról, hogy a Dead Space 3 nem csupán egy szimpla lövölde lesz; továbbra is megtaláljuk majd az ijesztő pillanatokat, de most már könnyebben kezelhetjük ezeket, hiszen van egy társunk. Miele hozzátette, hogy ő is inkább a férjével menne el egy horrorfilmre, mint hogy otthon, egyedül nézzen egyet. A céljuk tehát az, hogy azt a közönséget is megragadják, akiket elrémisztett a Dead Space első és második része.
28.
28.
Baysi
#14: azért a dark souls erre nagyon rossz példa...
27.
27.
ground
Horrorjáték?
Vicces, A horrornak az 1-ső rész végén lett vége.
Én 1 akció játékot látok.
Ez feleakkorát sem fog ütni mint az 1.
Magánvélemény.
26.
26.
HerodPK
Dead Space filmet a népnek.. és amúgy szerintem is az élő szereplős még ha a ruha nem is.. a sisak kicsit érdekesen néz ki mikor a fejére csukódik! Nem rossz csak elvág a képtől kicsit
25.
25.
HerodPK
Pont most játszottam a Demoval box- on nekem hozza a színvonalat..1x kiugrott a joya kezemből:)... pedig sejtettem hogy valami történni fog.. amúgy meg ha kicsit akció/lövölde is lett belőle...hát én megértem hiszen a karakter már nem az a kis beszari mérnők aki azt se tudja mivan....szerintem neki is tele van a hócipője a dögökkel és pontosan tudja hogy bánjon el velük.. ezért változtak meg a fegyverek is... o mérnök csak ért hozzá hogy fabrikájon olyat ami használ is ellenük... és amiért megveszem majd az azért van mert kíváncsi vagyok mi lesz vele és hogy hova lett a kis új barátnője:))
24.
24.
Drazhar
Imádom a játékot meg minden, de ez a tréler konkrétan szörnyű volt (lehet csak a dalválasztás üt el ennyire) :)
23.
23.
Hogy egy remek példával éljek azoknak akik szidják meg leírják össze-vissza:
Az Alien filmek ijesztőek?Nem tudom ,hogy vagytok vele de szerintem nem.De mégis rohadt nagy klasszikus és sok ember (köztük én is) nagyon szereti.

Ez a Dead Space ugyanaz a Dead Space mint aminek már megjelent eddig két része.
Nehogy már valaki annyit lásson a Dead Space-ben ,hogy ijesztő és kész pont.
Ha nem ijesztő már nem jó?
Mert szerintem attól még megvan a maga jó kis hangulata a szerethető karakterek akikért izgulunk, a jól kitalált kis klasszikus sci-fi horror történet, mesterien tálalva.
Ha valakinek csak annyit mond a Dead Space ,hogy félelem akkor arra ugyanúgy jó lesz neki az Amnesia is.
22.
22.
Raziel 12
A legtöbben azt kritizálják, a demó miatt a játékot, mert átment "agyament"akcióba!! Hagyjuk már!! Az 1 részt hozza fel mindenki , holott,aki emlékszik még annak a demójára ,az is pont "agyament" lövöldözés volt, meg mondjuk rövid is!! Még is valamely szinten mást kaptunk :)). Úgyhogy a demóbol sok következtetést ne vonjunk le!! A hangulata,félelem keltés: elismerem az 1 rész jobb volt, mint a 2.-é, de csak azért mert már nem volt újdonság a különféle ijesztgetések,hang effektek,stb,/bár azé volt benne 1-2 szívroham :D /és ezért is rakhattak bele több akciót, lehessen mivel kompenzálni :) A 3. rész szerintem a 2 játék keveréke lesz ,"remélem"!! Meg jönnek itt hogy "ez már nem az a játék" ez hülyeség :) már hogy ne lenne az ,ez folytatás!! Könyörgöm , nem lehet ugyanaz mint az első, mert akkor meg azért menne a nyavalygás!! :)) Egy szó mint száz , 1 igazi rajongónak ,mint én:),örülök hogy lett 3. rész ,/ még talán lesz több is idővel :) /, nem fikázom , pláne úgy nem, hogy végig se játszottam!! Jó lesz ez, bár 1 split screent valóban be rakhattak volna :( , de ez van majd a következő részben :)!!!
21.
21.
raprador2
Most lesz benne local co-op ?? :P
20.
20.
Ghost16
Igen raj lesz :D
Csak én imádom az animációt mikor bezáródik a sisakja? :D
19.
19.
shatterhand
Demo alapján ez rohadt jó rész lesz.
18.
18.
shatterhand
#10: félelmetes is vagy csak hangulatos?
17.
17.
shatterhand
#14: Ha már vérpistik kellenek: ott a youtuben az Otherworld tesztelők akik szerint a demon souls egy rakás szar, mert nem tud vele játszani.
16.
16.
exonic
Meg is jött a kedvem a 2. részhez :)
#4: Elég valóságos de valóban cgi, nagyon komolyra tudják ezeket manapság csinálni :)
15.
15.
giga321
Ez a zene XD. Elröhögtem magam és azért mert Mike Tyson jutott eszembe a Másnaposokból XD. Amúgy a trailer jó sőt nagyon jó nem tudod eldönteni, hogy most CGI volt a pasas arca vagy élő ( szerintem utóbbi ). De másik zenével jobb lett volna. Gyorsan kitoltam a második részt a három előtt szóval nopara.
14.
14.
PAtr0n
#12: Sajnos van benne valami amit mondasz. Igazából nem azzal van a baj, hogy az emberek genetikailag igénytelenek, hanem azzal, hogy eligénytelenítették őket. Értem ezt a fiatalabb korosztályra, aki még formálhatóbb, befolyásolhatóbb. Az igényeiket így alakították, azért, hogy tucatjátékokat adhassanak el.

Pl. ott a Dark Souls. Egy vérpistike karaktergenerálás után, az első 5 perc után ordítva és anyázva fogja a kontrollert hangsebességgel elhajítani, rásütni a "hát ez egy rakás szar" jelzőt, és soha többet nem veszi elő mert annyira nehéz.
Közben meg egy Skyrim-et összetettségben 100x alázó játékról beszélünk.
Ami nem megy elsőre az már szar. Amiben minimálisan gondolkozni kell, és nem csőben vezetnek az már szar. Minden szar, amiben nincs elég akció.
Tisztelet a kivételnek a fiatalok körében, nem csak rájuk vonatkozott amit írtam.

Én azért végigjátszom ezt a részt is mert érdekel a történet, meg biztos nem lesz rossz. Arról álmodni sem merek, hogy legalább egy kicsit is visszaköszön a 1 hangulata. Így kell hozzáállni, és nem fogok csalódni :)
13.
13.
pjoco
Nincs split screen! :/ nagy hiba!
12.
12.
daenath
#11: Mar degeneralodott QTE fesztival, lasd a demo! Sajna tomeny grind action, semmi felemetes nincs benne :( Ujabb franchise amit sikeresen elkurtak, igenytelenek az emberek, a neve meg igy ugyis eladja.
11.
11.
PolluxHUN
#5: +1
áááá úgy érzem ez a széria is egy hentfeszt QTE akciójátékká degenerálódik...kár érte!
10.
10.
Andriska23a
Én már nyomom Boxon. Egész jó lenyügözö graf és félelmetes hangulatos. Akinek tetszetek az elözö részek kötelező darab.
8.
8.
ribizly
#5: Bár nem az a borongós, nyomasztó hangulatú trailer, hanem inkább buzdító, de ez szerintem sokkal több embernek jön be és nyilván ez a cél. Személy szerint én imádom Phil Collins-t és ez a trailer is bejött, de megértem, hogy miért fanyalognak az első rész nagy rajongói, mert ez valóban már nem az a játék...
7.
7.
ribizly
#4: Megnyugtatlak: A bizony CGI
6.
6.
keiji maeda
demó alapján nekem sajnos nem jött be ...... igaz már a 2. rész se tetszett ugy mint az első része
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...