Bejelentésre készül a Rebellion Developments

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 29.
  • Hír
Link másolása
A Rebellion február közepén felfedi legújabb játékát. A teaser egy újabb képregény-adaptációt sejtet, mint ismert, a cég még évekkel ezelőtt megszerezte a 2000 AD-füzetek jogait. Valami II. világháborús, sci-fi téma fortyog az üstben.

"Egy ember áll a káosz háborújának közepén, de vannak rosszabb dolgok a bombáktól való félelemnél és a lövedékeknél" - olvashatjuk a Rebellion új teaser videójának leírásában. Az ígéretek szerint február 14-én lehull a lepel a csapat új PC-s játékáról - feltéve, ha eléggé bátrak vagyunk ahhoz, hogy szembenézzünk a "Totraummal". Heil Gotterdammerung!

A Totraum a német holttér megfelelője, a Gotterdammerung pedig az istenek alkonya - ez a címe Wagner operájának is, s mint ilyen, határozottan utal a német és skandináv mitológia apokalipszisére.

Mi mit tippelünk? A jelek szerint a brit Fiends of the Eastern Front című képregény játékadaptációjával lesz dolgunk vámpírokkal és nácikkal, annál is inkább, hiszen egy évtizeddel ezelőtt a Rebellion megszerezte a 2000 AD-képregények jogait, melyből már készített játékot a csapat: ez volt a mobilos Judge Dredd vs Zombie. 2006-ban a Rogue Troopernek örülhettünk PC-n, PS2-n, Xboxon és Wii-n.

Persze könnyen lehet, hogy a Sniper Elite V2 kiegészítőjével vagy spin-offjával lesz dolgunk. Hamarosan minden kiderül!

14.
14.
mestermagyar
#13: Hát csak ki adna ki ilyet? Dice az svéd, de amerikai EA-t nézve esélytelen, metro készitöi becsödöltek, red orchestra készitöi szóba jöhetnek talán. World of tanks készítöi is csinálhatnának oroszok lévén. De nem hinném, hogy bármely játékkiadó ezen törné a fejét, inkább egy új COD-copyn.
13.
13.
atesz89
Egy frostbite 2, v cryengine 3-mas motorral készült vh-s játékra befizetnék mondjuk az orosz fronton. Már unom a Modern Szarokat. Sokkal jobb volt a vh!
12.
12.
wolfwarrior
#9: Bár arról még lehetne szerintem hogy a kommunisták ellen kell harcolni mert ők eléggé szemetek voltak a 2vh-ban mert inkább hódítottak mit sem nácikkal törődtek volna.
11.
11.
dBLOOD
10.
10.
dBLOOD
Az lenne a jó ha nácik, zombik, meg vámpírok IS lenne a játékban. ÉS még vagy a betmen, vagy a vasalóember.
9.
9.
mestermagyar
#7: Figyelj, ha a kommunizmus még élne, és nem lenne most sok azt propagandikusan utáló ország, akkor nyugodtan irthatnád az amerikai elnököt, magyarokat stb. . Sok hülye amerikai csakis a dicsöséges hösökkel akar lenni, akik az egész világot kiirtják Amerika szavának érvényesítése érdekében.
Ha 20 éve német helyzetböl néznék a készítök a helyzetet, az lenne unalmas. Dehát itt megszablyák, hogy csakis öket lehet éltetni, semmi mást.
7.
7.
ArrowCross
Náci zombik éljen!........Várjunk csak, ez mintha már lett volna valahol.Azt a szép madarat meg miért kellett bemocskolni egy olyan sátánista mocsokkal?Mikor lesz végre egy olyan játék ahol Nácikkal kell menni és amcsi zombikat kell irtani?Szerintem kasszasiker lenne, legalábbis Európában,meg még a Keleti országokban is talán.Már annyira unalmasak ezek a 2vh játékok, hogy meg se veszem őket.Mennyél és öld a gonosz Nácikat, de miért gonoszak azok a Nácik, semmi gonoszat nem tesznek eggyetlen egy játékban sem, ellenben mi akik még a sérült földönfekvő nácikat is megkéseljük.Talán ha elgázosítanának pár zsidót, de nem nem csinálnak semmi ilyesmit.De ez csak az én véleményem.
6.
6.
randall13
Ez a Gotterdammerung a holdnácis filmben is benne volt.
5.
5.
wolfwarrior
Hát nem is tudom nem mondanám, hogy 100% a zombis játék lehetősségét az árnyék alapján akár (szarul) lopakodó menekültek vagy ilyesmi, lehet, hogy inkább nácikultistákkal meg démonokkal lesz dolgunk de ki tudja.
4.
4.
atesz89
Ez kb a Sniper Elite v2- Zombie módja lesz. Nem új játék aki ismeri a v2-t tudja hogy a csávó aki ott elfut az Karl Fairburne a v2 főhőse. Ha tovább nézitek az égő autónál meg elég érdekesen mozgó árnyékokat látni(???Zombik mennek így???) ami arra utal h kb zombik lesznek benn. várjuk szeretettel ja és a végén a videónak sas van benn ami a Sniper Elite v2-ben is.
3.
3.
frankek
tuti zombis lesz, látni a teherautónál sétáló árnyékokról
logo láttán ,sátán csillag a h.kereszt helyén, környezet
vmi Wolfenstein szerűség lesz TPS-ben

egyszerűbben Sniper Elite Z(ombie)
2.
2.
DON GONDOCS
Hát egy Dreed Bíró 2nek vagy World War Zero: Iron Stormnak örülnék.
1.
1.
markoci555
2. világháborús scifi? csak az jut eszembe amit FreddyD is bemutatott :) remélem nem olyan lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...