Sniper Elite: Nazi Zombie Army PC

A Sniper Elite V2 zombis spin-offja.
Típus: Akció, Horror, TPS, Zombis

Készül a Sniper Elite negyedik része?

Egy LinkedIn-profil tanúsága szerint készül a Sniper Elite negyedik része, és már a sorozatot fejlesztő Rebellion is megerősítette, hogy bejelentésre készül a közeljövőben.

Sniper Elite: Zombie Army Trilogy bejelentés

Formálisan is bemutatkozott a Sniper Elite V2 mellékágának, a Zombie Army-nak az egy ideje már tervezgetett gyűjteményes kiadása, ami a már megjelent első két rész mellett a harmadik felvonást is tartalmazni fogja.

Sniper Elite: Nazi Zombie Army - konzolokra is

A Rebellion megerősítette, hogy konzolokon is tiszteletét teszi majd a Sniper Elite: Nazi Zombie Army, igaz, egyelőre csak annyit árult el az új változatokról, hogy kibővített tartalommal érkeznek.

A Rebellion visszatér Berlinbe

A Sniper: Elite V2 fejlesztői ma leplezik le legújabb játékukat, amelyről egyelőre annyit tudni, hogy ismét Berlinben játszódik. A Nazi Zomibe Army-féle rémálom véget ért, ám nincs más választásunk, vissza kell térnünk!

Launch traileren a Sniper Elite: Nazi Zombie Army

Ma jelenik meg a Sniper Elite: Nazi Zombie Army, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. A második világháborús, kooperatív zombiirtást kínáló címet a Steamről tölthetitek majd le.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, akad még játszanivalód az elmúlt egy-két hónap terméséből, mert ezekben a napokban nem igazán várható olyan játékmegjelenés, ami miatt azonnal rohanni kellene a boltba.

Érkezik a Sniper Elite: Nazi Zombie Army

Beigazolódtak a korábbi felvetéseink, miszerint a Rebellion új játéka a Sniper Elite V2 mellékága lesz. A Nazi Zombie Armyban egy veszedelmes fertőzés üti fel a fejét a második világháború idején.

Még egy teaser a Rebellion új játékáról

Február közepén hull le a lepel a Rebellion Developments új fejlesztéséről, amely az első kedvcsinálók alapján második világháborús címnek néz ki, egy csipetnyi sci-fivel. Tegnap egy újabb teaser érkezett.

Bejelentésre készül a Rebellion Developments

A Rebellion február közepén felfedi legújabb játékát. A teaser egy újabb képregény-adaptációt sejtet, mint ismert, a cég még évekkel ezelőtt megszerezte a 2000 AD-füzetek jogait. Valami II. világháborús, sci-fi téma fortyog az üstben.