Prince of Persia helyett Osiris?

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 30.
  • Pletyka
Link másolása
Nagy dobásra készül a Ubisoft Montreal. A korábbi pletykákkal ellentétben mégsem az új Prince of Persiát hegesztik a kanadaiak, hanem egy Osiris munkacímen futó alkotást, mely az ókori Egyiptomban játszódik. (Frissítve!)

Még a tavalyi E3 előtt reppentek fel az első szóbeszédek a Ubisoft Montreal szupertitkos játékáról, amit - most már tudjuk - tévesen az új Prince of Persiának hittünk. A legfrissebb pletykák szerint azonban a projekt Osiris kódnéven fut, s egy ókori Egyiptomban játszódó produktummal lesz dolgunk.

A NeoGAF fórumozója beleásta magát a témába, és fennakadt a horgán egy Mark Kilian nevű szakember öt hónapja született videója (szaknyelven rough cut demo), amit a Ubisoft megbízásából készített. Az Osiris közelgő trailerének motion capture-munkálatait vehetjük szemügyre, valódi színészekkel, CG nélkül. Íme:

Részben a szaksajtó sara, hogy a homokos egyiptomi környezetet összetévesztette a leendő Prince of Persiával, pedig egy teljesen önálló videojátékról beszélhetünk. Vélhetőleg szintén az Osirisből származik a tavaly augusztusban napvilágot látott screenshot is.

Aki pedig a Perzsia Hercegének következő kalandjára vágyik, legyen türelemmel, Yannis Mallat, a Ubisoft Montreal vezérigazgatója az IGN-nek elmondta, hogy a sorozat "a jól megérdemelt szünetét" tölti, ami persze nem az első alkalom.

Nem szokatlan dolog ez a népszerű frencsájzok életében, szükség van némi szusszanásra ahhoz, hogy azok a jövőben újult erővel, forradalmi megoldásokkal térhessenek vissza. Mallat hozzátette, hogy számukra a Prince of Persia ugyanolyan fontos, mint bármely más sorozat a Ubisoftnál, s amint konkrétumokkal szolgálhatnak a folytatást illetően, megosztják majd a nagyközönséggel.

Frissítés! Időközben a Ubisoft elismerte, hogy valóban készült egy Osiris munkacímen futó alkotás, ám a "projekt munkálatai már nem haladnak előre". Magyarul vagy törölték, vagy félretették. Sajnáljuk nagyon!

24.
24.
Mordecai311
Ezt félretették.. De ha félretették az azt jelenti hogy elő is fogják venni. És ha egyszer kijön az osiris és assassin's creed típusú játék.. Már csak azért is megéri. Én kiváncsi vagyok rá
23.
23.
Macifasz
#22: Valszeg minden erejüket a Watch Dogsra fordítják most. Másra nem tudok gondolni.
22.
22.
felegyi
Ha lelőtték ezt is, vajon mit hegesztenek helyette?
21.
21.
Macifasz
De nagyon örülök ennek az Updatenak. :-((((((((
20.
20.
Killerbee
19.
19.
DeadZoZy
#16: A Prince Of Persia es az Orisis nem fugg ossze semielyen teren! ("az első szóbeszédek a Ubisoft Montreal szupertitkos játékáról, amit - most már tudjuk - tévesen az új Prince of Persiának hittünk.")


Legutobbi Prince of Persia szoszerint "gyalazat" volt!
18.
18.
rossitibi
Végre valakinek eszébe jut Egyiptom! Mért vártunk rá ilyen sokat? Ráadásul ubisoft! :) Remélem Akciójáték lesz! Tps :)
17.
17.
giga321
Felkeltette az érdeklődésemet. Nyomon fogom követni a munkálatokat.
16.
16.
Raatkainen
Ez az! Egy egyiptomi Prince of Persiának örülnék a legjobban, szerintem mindenképp hasonló kaliberű játék lesz az Osiris. És most nem Godsmack fog szólni a háttérben, hanem Nile:)
15.
15.
zsoze
hát lesz ilyen is remélhetőleg nem csak bőrlehúzásos dolog lesz belőle mondjuk ubiban nem csalódtam :) azért kíváncsi lennék a beyond good and evil-t meddig dugdossák még :S
14.
14.
Dark_Temptation
#9: Rival Swords a PSP verzió neve.
13.
13.
Dark_Temptation
#8: de igen. de ha megnézed vagy 5 x jobb mint a the two thrones.
12.
12.
paganmantis
A PoP trilógia óta elég rossz a sorozat, szerintem a harcrendszer miatt. Ha visszahoznák ezt a free form fighting szerű dolgot, csak továbbfejlesztve, az dicséretes lenne.
Példa az új DmC, abban igencsak jóra sikerült a harcrendszer, ami sokat is dob rajta szerintem.
11.
11.
vuliem
Hoppá, egy új cím a láthatáron, ami nem folytatás, nem reboot és nem adaptáció? :O What kind of soercery is this?

Ez az egyiptomi setting érdekesen hangzik, talán érdemes lesz figyelemmel kísérni, mit hoznak össze belőle. Csak ne egy az egyben egy AC vagy Prince of Persia klón legyen.
10.
10.
Azeroth87
Wáó!
Remélem, hogy valami Pop, Uncharted, Assassins Creed szerű dolog jön ki belőle!
TPS!
9.
9.
Batman
#8: A kindred blades az a PSP verzió neve.

Én a régi herceget szívesen irányítanám. Jó kis univerzum volt az, lehetne még folytatni persze nem DLC-kkel és minden pénzlehúzó kellékekkel.
8.
8.
Macifasz
#7: Na várj...a Kindred Blades az nem a The Two Thornes első, amolyan project címe volt? Csak aztán végül elvetették, és a The Two Thronest adták a játéknak.
7.
7.
Dark_Temptation
lehet, hogy jó lesz, de én akkor is prince of persia-át akarok! legalább a kindred blades-et kiadhatnák.
6.
6.
Macifasz
PoP és AC fanként (bár a Forgotten Sands elég nagy csalódás volt) felugrott a várakozási listám élére!
5.
5.
MrBrooks
A felvillano concepteket elnezve a nyakamat merem ratenni, hogy 10 csapasrol vagy annak valami alternativ verziojarol szol majd.
3.
3.
pucu9011
szerintem ez egy Prince of Persia bőrébe bújt akció kaland játék lesz.
2.
2.
theRealkoeman
Imádom Egyiptomot tetőtől-talpig, már csak emiatt is de nagyon várós. Várjuk az új infókat. ;)
1.
1.
DON GONDOCS
Egyiptomi játék, ez nagy jól hangzik. remélem valami akcó-kaland játék lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...