Bemutatkozik a LEGO Chima

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 1.
  • Hír
Link másolása
Ha hozzánk hasonlóan neked sem volt fogalmad arról, hogy milyen univerzum alapján készít a Warner Bros. három LEGO-játékot is idén, jól jön majd az alábbi szösszenet, amiből megtudhatsz ezt-azt az új sorozatról.

Mint ismert, a Warner Bros. három játékot is készít a LEGO Chima alapján, ami aligha meglepő: az építőkockák gyártója nagy reményeket táplál az új sorozat irányába, amit a szokásos építgetős játék mellett néhány könnyed szerepjátékos elemmel is feldúsított.

A Chima-univerzumban állati törzsek harcolnak egymás ellen az éltető CHI erőforrásért: a történet szerint Cragger, a krokodilok feje más törzsekkel szövetségre lépve próbálja meg kisajátítani az állatokat különleges képességekkel felvértező energiát, ami Lavalnak, az oroszlánok törzsvezetőjének természetesen nem tetszik, hiszen az ő feladata annak megvédése.

A sorozat rajzfilmként már ismerős lehet, de természetesen 13 különböző LEGO-készlet is elérhető a témában. Ezek közül talán az érdekesebbek a Speedorz járműveket tartalmazó csomagok, amikhez akadálypályákat építhetnek a játékosok, hogy azután kilőve a járgányokat, kártyákat gyűjtsenek össze négy különböző kategóriában. A harc CHI-kristályokért folyik, az nyer, akinek az adott kategóriában a legmagasabb lapja van. A végső győzelemhez hat kristály szükséges.

Mellékeltünk néhány képet is, csekkoljátok!

9.
9.
Quent1n
#6: +1. 26 leszek de a LEGO újonnan gyerekkoromban is egy vagyon volt kb. boltban. Persze innen onnan lehetett olcsóbban szerezni zacskósan vagy bármi.

Nálam a LEGO legnagyobb hátránya a legnagyobb előnye. Egyszerűen túl sok minden van szinte azt se tudom mit gyűjtenék ha gyerek lennék.. City, Star Wars, Aqua valami űrös? .. :D

A kreativitás szerintem is megmaradt. Igaz, hogy a speciális elemek száma jelentősen megugrott de azért maradt bőven olyan elem amit kellő kreativitással bármivel lehet kombinálni. Nekem tetszik ez a Chima :)

Amúgy régen nekem egy LEGO kastély volt az álmom de sose volt rá annyi pénz sajna. Ennek ellenére elég szép mennyiség fekszik dobozokba és várja a sok szabadidőm vagy, hogy gyerekem legyen (az se holnap lesz :) ).
8.
8.
Kreto
Nem is bionicle volt hanem az előd a slizer
7.
7.
Kreto
Régen a bionicle széria idején vertem a nyálamat az egyik badass bossért (kb 10 E-be került) szüleim pedig rá akartam beszélni egy faszántos kis távirányíthatós autóra. Még ma is bánom hogy nem rájuk hallgattam :D A technic legó hamar kifújt a távirányíthatós autóval meg ma is ellenék (persze csak ha bírta volna ezt a 10 évet)
A szülőknek mindig igazuk van hallgassatok rájuk gyerekek :) Amúgy a reklám elviszi a hátán a szériát...
6.
6.
cue_ask
#5: Ez így nettó butaság.
Párszáz forint volt - 1986-ban. Átlag 3000,-Ftos fizetés mellett. Átlagfizuhoz viszonyítva ma sokkal inkább elérhető játék, mint régen.

A kreativitás meg pont ugyan akkora (sőt, mivel már nem a szinte kizárólag a vertikális építkezés a jellemző, ez még fejlődött is - rengeteg a fordító elem), mint volt. Csak kicsit nagyobb a választék, mint régen, és nem csak az építők, de a játékosok igényét is igyekszik a Lego kielégíteni. Nem kis sikerrel!

Ez a Chima sorozat tuti siker lesz - bár a körülöttem lévő 6-7-8 évesek jelenleg utálják, mert kiszorította a Ninjagot. De majd hozzászoknak... :)
5.
5.
randall13
Még nézni is rossz hogy mi lett a LEGO-ból... Régen párszáz forintért hozzád vágtak egy egész vödörnyit, most meg ezek a pár elemből álló kollekciók is 3000Ft környékén vannak. Ráadásul a műanyagok fele olyan, amit még véletlenül sem lehet beleépíteni valami másba, szal a kreativitást is teljesen kiölték a játékból :(
4.
4.
Lego marvel jöjjön, az jobb, azt még én is megveszem, holott eddig egy legosat sem vettem, csak a star wars 3mat próbáltam.
3.
3.
Sanyeszpaloc$
tetszenek... most lennék gyerek :))), hát igen... modern szép ídők :D
1.
1.
Dontrip
Az egyik játékot muszáj lesz megvennem, ha jó viszonyban szeretnék maradni a kisöcsémmel... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...