Silent Hill múvi képek

  • Írta: fojesz
  • 2005. november 2.
  • Cooltúra
Link másolása
A Silent Hill című horror játékról - sikerességéből kifolyólag - film készül, melynek amerikai premierjéig alig fél év van hátra!
A Silent Hill című horror játékról - sikerességéből kifolyólag - film készül, melynek amerikai premierjéig alig fél év van hátra!

A film készítői ma kilenc darab képet bocsátottak rendelkezésünkre, melyek leginkább a történet főhősnőjét mutatják be, vagyis Radha Mitchellt. A képeken különböző hátborzongató helyszíneket láthattok még néhány különös lénnyel, sőt egy Kör/F.E.A.R.-szerű kislány is feltűnik a porondon - véleményem szerint a Silent Hill hangulat garantált.

A film - Christophe Gans rendezésében - nyugaton április 21-én kerül bemutatásra:  európai dátumról még nem kaptunk hírt.

4.
4.
Sybilla
Zoenn: ennek örülök! :))



A filmet amúgy én sztem nem merem majd megnézni, mert rettegek a horrofilmektől. :P
3.
3.
zoenn
Syb, én is a horrorrajongók közé tartozok, az sh4-hez még végigjátszást is írtam anno. a film kircsi lesz, csak nem elég elborult.
2.
2.
lewton6
a forgatókönyvet pedig nem más írta, mint az oscar díjjas (dobpergés) Roger Avary! (gyengébbek kedvéért: együtt dolgozott QT-vel a True Romance, a Kutyaszorítóban és a Ponyvaregény forgatókönyvén. Utóbbiért kapta az Oscart.)
1.
1.
Sybilla
Ugyan nem a reklám helye, és ismereteim szerint a GK-án kevés a horror rajongó, akit érdekel a SH, sok érdekességet, információt talál itt: www.silenthill.hu :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...