Először mozog az önállóan futtatható DayZ

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 5.
  • Videó
Link másolása
A DayZ fejlesztői végre frissítették blogjukat, így már mozgásban is megcsodálhatjuk a standalone DayZ-t. A zombis címet a Bohemia Interactive karolta fel, miután pár sikeres kört lefutott korábban ArmA 2-modként.

Dean “Rocket” Hall és csapatának háta mögött rengeteg munka van, de már látni a végét. A DayZ végletekig realisztikus játékmenetet kínál, s ha legyűröd a frusztrációt, s ütőképes teamet boronálsz össze, remek mulatságnak ígérkezik.

Ezúttal szemrevételezhetjük a környezetet és a karaktereket, a mocsárvidék élővilágát, egy katonai bázist, az öltözeteket és a loot-rendszert is. A DayZ még nem kapott dátumot, de a zárt bétateszt már elérhető közelségbe került.

10.
10.
ez sokkal jobban néz ki, mint a DayZ mod... vagy csak béna gameplay-eket láttam? ha feelingre is lesz olyan, ki kell próbálni.
9.
9.
Hubert Cumberdale
8.
8.
"először mozog"

Katasztrófa...
6.
6.
LiMiT
Egy haverom akivel a kezdetektől játszottuk a DayZ-t (meg a WarZ-t is..meh) mondta épp az előbb: "When this drops, my social life is dead!" Ez igaz rám is. A szart is kijátsszuk belőle! Csak lenne már itt! :)
5.
5.
Dreadlox
már most jobban néz ki mint a WarZ:D
4.
4.
huszti
Én is gondolkoztam az Arma megvásárlásán a Dayz miatt, de olvastam hogy standalone lesz. Szerintem beruházok majd rá. Az Arma modos elég bugos, de nagyon jó a feelingje, ha ugyan azt hozzák, plusz még a bugok is el-el tünnek, és tényleg úgymond teljes értékű játékként tekintenek végre rá, akkor szerintem a legjobb zombis-túlélős-mmo-val lesz dolgunk. Már várom!
3.
3.
DON GONDOCS
Talán kapunk egy izgalmas zombis játékot?
itt van a sokak által várt nextgen :D
2.
2.
Cuppak
Nagyon várom, biztos megveszem, Arma 2-t megakartam venni DayZ miatt de mivel ha megveszem akkor a standalone változatot külön megkell majd vennem. :/
1.
1.
joker6669
És hol lehet majd erre jelentkezni?:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...