Szakított a Sony a PlayStation All-Stars alkotójával

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 5.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy a SuperBot Entertainment kiszállt a PlayStation All-Stars fejlesztéséből. A játék jövőbeli támogatásáért és tartalmi bővítéséért a Sony Santa Monic felel majd.

Először a Kotaku szellőztette meg, később pedig a Sony hivatalosan megerősítette, hogy szakított a PlayStation All-Starst fejlesztő SuperBot Entertainmenttel. A játék fejlesztését és támogatását a Sony Santa Monica folytatja, a SuperBot nem működik közre a további munkálatokban, azt csinál, amit szeretne.

A fejlesztőcsapatot a Sony Santa Monicából kivált munkatársak hozták létre, és bár nem a Sony tulajdona, egy kizárólagos szerződés keretében csak PlayStationre fejleszthetett. Ez a megállapodás ért most véget, ami a Kotaku szerint annak a jele, hogy a csapat rövidesen lehúzza a rolót. Mint ismert, a SuperBot nemrég jelentős leépítéseken esett át, ami valószínűleg a PlayStation All-Stars várakozásokon aluli teljesítményének tudható be.

Alternatív forgatókönyv lehet, hogy a csapat, mivel immár maximálisan függetlenül fejleszthet, egy kisebb multiplatform címmel próbálja meg helyrerázni magát.

6.
6.
DON GONDOCS
SuperBot Entertainmenttel nincs kapcsolatban hanem egyedülálló
5.
5.
tabu3x
ez a gamma kb annyira izgatott fel, mint a twisted metal reboot, vagy mifene...
béke poraira
4.
4.
Quent1n
Kicsit sem fogott meg a játék és hát a számokkal nehéz vitába szállni.. Majd legközelebb :)
1.
1.
DevilGamer
Pedig annyira szép pár volt :( Már van Super Smash Bros. PlayStation All-Stars mi jön még? Xbox Battleground?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...