Közös játékon dolgozik J.J. Abrams és a Valve

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem hittük volna, hogy a játéksajtó is J.J. Abrams nevétől fog zengeni, pedig de: az új Star Wars rendezője a Valve-val dolgozik közös játékon, és az is lehet, hogy mozit csinál a Portalból vagy a Half-Life-ból.

A Valve társalapítója, Gabe Newell és J.J. Abrams rendező a Las Vegas-i D.I.C.E. Summit keretei között tartottak közös előadást a játékok és a filmek történetmeséléséről, és mint kiderült, nem csak erre a néhány tíz percre álltak össze: bejelentésük szerint közös játékon fognak dolgozni.

Hogy pontosan miről lehet szó, nem tudni (nem, állítólag nem a Half-Life 3 az a szupertitkos projekt...), de bármi is legyen az, a stáblista alapján már rendkívül izgalmasnak ígérkezik. Nem kisebb hír emellett, hogy az úriemberek azt is leszögezték: megvizsgálják annak a lehetőségét, hogy a Half-Life-ból vagy a Portalból filmet készítsenek.

Ha valaki nem hallotta volna, mert mondjuk most jött haza a másfél éves nyaralásáról: Abrams a májusban mozikba kerülő Star Trek-film után a Star Wars hetedik részének munkálatait veszi a nyakába.

10.
10.
Agaton
Ők mindig is nagy spanok voltak. HL-ban Lost utalás, Lostban Valve játék utalás, szóval én örülök neki, hogy végre csinálnak vmit közösen :) Egy normális Lost játéknak is örülnék persze, Valve minőségben, de az hiú ábránd marad...viszont vmit csak összehoznak egy Abrams sztori és Valve játékmenet kombinációval :)
9.
9.
PAtr0n
Legalább egy Scifiben jártas és igen jó rendezővel tárgyal Gabe Nyúvell. Ez már bizakodásra adhat okot... Kíváncsian várom, lesz e hivatalos bejelentés.
8.
8.
GhostDog24
Őszintén akármennyire szeretnék szívesen látni egy Portal filmet(max az a GlaDOS lázadásáról lehetne egy horrort készíteni de akkor sem akarnám látni mert akkor meg megint csak a játék eredeti hangulatát veszi el... amit egy film úgysem adna át), biztos sz*r lenne úgyhogy remélem erre nem kerül sor... nem akarom látni h ezt a jó címet is tönkre vágják mint a Hitman-t, a Half-Life-ból meg könnyen lehetne jó filmet csinálni de ahhoz hasonlóból meg már sok van...
7.
7.
adye
#5: "A Half Life 2 idióta" nem igazán értem mit akarsz ezzel mondani, de van egy olyan érzésem, hogy ebben nem egyezik az álláspontunk.
Abban viszont igen, hogy a HL1 története talán kicsit filmképesebb sztori, előbb el tudom képzelni vászonra-víve.
6.
6.
Donpedro
Egy Portal film nagyon faja lenne. Feltéve ha beszélne is a főszereplő :)
5.
5.
dBLOOD
A Half Life 2 idióta, de a HL1-ből hatalmas filmet csinálhatna, feltéve ha normális vége lesz a filmnek, nem úgy mint a játéknak...
4.
4.
jjulio
Remélem HF3 lessz vagy legalabb az episode 3
3.
3.
Azeroth87
"mozit csinál a Portalból vagy a HALF-LIFE-ból."
:O
2.
2.
névtelenség
Amikor a olvastam a KYM-en azt hitem ez valami 4chan-es poén.Ezek szerint mégsem? Bazz!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...