Késik, de multiplatform lesz a Rayman Legends

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft meghallgatta a rajongók imáit, a korábbi tervekkel ellentétben mégsem lesz Wii U-exkluzív a Rayman Legends, igaz, ezzel együtt egy kiadós késést is bejelentettek a franciák: szeptemberben jön a játék.

A Rayman Legends talán a Wii U egyik legirigyeltebb exkluzív címe - legalábbis volt, mert a Ubisoft a minap bejelentette, hogy PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik a játék. A platformer egyszerre érkezik meg az összes érintett konzolra, rossz hír azonban, hogy csak szeptemberben, nem pedig tavasszal, ahogy korábban ígérte a kiadó.

Ugyanúgy a Ubisoft Montpellier dolgozik a másik két változaton, mint a Wii U-son, és bár az alapanyag alapvetően megegyezik majd az egyes masinákon, a Nintendo gépére szánt kiadás azért még így is kínál hozzáadott értéket, már ami az érintőkijelzős extrákat és a GamePad-Remote kombó által nyújtott finomságokat illeti.

6.
6.
turi
Köszönöm istenem, köszönöm :D
Amúgy az origin is csak konzolra jött volna aztán kiadták pc-re is úgyhogy én még reménykedem.
5.
5.
rossitibi
Ketten játszottuk a barátnőmmel az origins-t,sírtunk a röhögéstől! :) Úgyhogy jöhet!
4.
4.
fules66
#2: szerintem ez így is jó húzás. friss konzolra kiadni nem mindig éri meg mert csak az elvetemültek rohannak megvenni, míg ps vagy box majdnem minden gyerekkel rendelkező háztartásban van. és ez a játék főleg nekik szól.
2.
2.
HellaJay
Gratulálok, nem volt elég hogy annak idején az Originst összeresztették egy csomó nagy címmel 60 dolláros árért, ami miatt fogyott belőle másfél példány, most megcsinálják még egyszer, kiadják egy időben a GTA V-el.
Esküszöm nem normális a Ubisoft.
1.
1.
gamerman15
kár hogy PC-re nem jön.Pedig az Origins király volt. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...