Jön az Anna: Extended Edition

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Kalypso Media bejelentette, hogy az Anna című pszichológiai horror kibővített változatot kap, amelyből már egy félig élőszereplős, félig ingame trailert is be tudunk mutatni. A normál kiadás tulajdonosai ingyen juthatnak hozzá.

Az Anna tavaly nyáron jelent meg, s nem éppen a pergős akcióról volt híres. Egy nyugodt tempójú kalandjátékról beszélhetünk, melyben vastagon adagolták a pszichológiai horrorjegyeket. Mi sem voltunk tőle túlzottan elragadtatva, anno 5 pontra értékeltük. A Kalypso Media most újra bizonyíthat, elvégre érkezik a kibővített verzió, az Anna: Extended Edition.

Ez a változat új környezeti elemeket, átdolgozott fejtörőket, új interfészt és zenéket tartalmaz, valamint egy új ingame karaktert, a beszédes nevű The Wife Dollt. Akik már rendelkeznek a normál kiadással, ingyen frissíthetik játékukat az Extended Editionre. Emellett megkapjuk az összes betétzenét, a főszereplő notebookjának digitális változatát, valamint annak a fűrészmalomnak a képét, amely a fejlesztőket inspirálta.

Ár és dátum nincs még, csupán egy élőszereplős jelenetekkel tarkított előzetes, melyet fentebb találsz.

3.
3.
DON GONDOCS
jó próbálkozás. érdeklődve várom.
1.
1.
Jared
Érdekes ... de jól néz ki :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...