Anna

Rémálmainkban egy régi ház jelenik meg újra és újra. A házból pedig egy titokzatos lány, Anna hívogat.
Típus: Horror, Kaland

Felsorakoznak a PlayStation Plus februári játékai

Jövő héten frissül a PlayStation Plus játékkínálata, ismét hat címet tölthetnek le a szolgáltatás előfizetői. A főszerepet ezúttal a LittleBigPlanet harmadik része és az OlliOlli alkotóinak legutóbbi játéka, a Not a Hero kapta.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha már csak egy hetet kell kibírni az októberi játékdömpingig, a lelkesebbek már most is találhatnak maguknak elfoglaltságot. Főleg a focirajongók örülhetnek, ők most kapják meg az éves FIFA-adagjukat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: most is lesz miből válogatni szerencsére, az már más kérdés, hogy a főszerepet ezúttal a kiegészítők kapják, és a kínálat többi része is inkább az ínyenceknek szól.

Új Humble-akció indult, csapj le rá!

Miközben javában dübörög az androidos Humble Bundle akció, a Humble Weekly Sale keretei között különböző Kalypso-játékokhoz, köztük két Digital Reality-projekthez férhettek hozzá.

Jön az Anna: Extended Edition

A Kalypso Media bejelentette, hogy az Anna című pszichológiai horror kibővített változatot kap, amelyből már egy félig élőszereplős, félig ingame trailert is be tudunk mutatni. A normál kiadás tulajdonosai ingyen juthatnak hozzá.

Anna teszt

Álmaidban újra és újra egy régi ház látványa kísért. Különös kapcsolatban állsz egy titokzatos lánnyal, Anna hív téged. Az új indie-horror ugyan sok ponton elmarad a várakozásoktól, azonban arra gond nélkül képes, hogy egyedül, este a monitor előtt kiijessze belőled a vacsorát.