Maelstrom bejelentés!

  • Írta: Colt
  • 2005. november 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Codemasters bejelentette új játékát a Maelstrom-ot. A történet szerint a helyszín a titokzatos ökológiai katasztrófa utáni Föld.

A Codemasters bejelentette új játékát a Maelstrom-ot. A történet szerint a helyszín a titokzatos ökológiai katasztrófa utáni Föld. A game érdekes keveréke a stratégiának és az akciónak, amely jövőre jelenik meg kizárólag PC-n.

A bolygót, nem elég, hogy idegenek fenyegetik, de  még a megosztott emberiség túlélésért folytatott küzdelmének csataterévé is vált . Ebben a kegyetlen világban, a víz a legértékesebb erőforrás. A két csoportra szakad emberiségnek meg kell küzdenie az idegenekkel és egymással a túlélésért és a hatalomért. A játékban három csoport áll harcra készen, mindegyik különböző képességekkel.

Remnants: Vezetőjük az egykor amerikai hadseregben szolgáló James Buchanan tábornok. Ebben a zord világban ők a legrosszabb helyzetben lévők. Ennek ellenére ravaszak, sokan vannak, és a gerilla taktikát követik.

Ascension: Vezetőjük Arlan Khan. Az ő követői nagyon intelligensek és nagyon komoly technológia áll a rendelkezésükre.

Aliens: A titokzatos idegenek, akik új bólygók akarnak maguknak, az erőforrásaival együtt. Vannak köztük hatalmas és kicsi,rajokban kóborló dögök egyaránt.

Kiváncsian várjuk! (thx Szilárd).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...