Traileren a Star Trek: The Game

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 12.
  • Videó
Link másolása
A Star Trek-fanok már jól tudják, hogy májusban landol a mozikban J.J. Abrams új agyszüleménye, de előtte még vár ránk a film alapján készül videojáték is. Ha eddig kevesellted az előzeteseket, most örülhetsz.

Hosszú hónapokig nagy volt a csend a Digital Extremes-féle Star Trek-játékról, s most pár nap leforgása alatt már dátummal és új trailerrel szolgálhatunk. A cím április 26-án landol PC-n, Xbox 360-on és PS3-on - még a mozifilm májusi premiere előtt. 

Parázs akciójelenetek következnek:

14.
14.
BrockSamson
A filmnek sok koze nincsen a klasszikus Star Trekhez, de ettol fuggetlenul elvezheto. A jatek valszeg osszecsapott hulyeseg lesz, de legalabb nem ejti zavarba az olyanokat, akiknek gondot okoz, ha egy sorozat foleg beszelgetesbol all.
13.
13.
Drazhar
#1: Jó, én ugyan nem véresszájú fanként, de csípem a ST-et, de ez a komment valami zseniális :D
12.
12.
Quent1n
Miért kell a Start Trekből ilyen akció akármit csinálni? ... Látványos meg minden de rettenetesen ki van herélve az egész szvsz...
11.
11.
markoci555
mi ez mozgásérzékelős? olyan zárt volt az egész a trailerben
10.
10.
DON GONDOCS
fejlesztő: Digital Extremes ez mindent elárul.
9.
9.
PaprikaJancsi
Sosem szerettem túlzottan a Star Trek-et, de az utóbbi filmelég jó volt. Hát mondjuk e trailer alapján nem hiszem, hogy a szereplőkön és a fegyvereken kívül mi benne a Star Trek. Látszatra, olyan mint egy TPS COD. Ja meg persze a grafika sem valami szép.
8.
8.
l.rics15
ez hihetetlen mennyire képesek egy star treket ugy megváltoztatni hogy már kicsit se star trek a lézerek lövedékek nem a hosszu lézercsík robbanás és szaladgálás mindenütt ez megint egy movie adaptionon goyrsba kidobott grafikai hányadalom 1 óra értelmes storyval a többi valszeg mind hülyeség de lehet hogy még tulzok is az 1 órával ráadásul maga a stilus annyira star wars copy hogy az hihetetlen a star trek sosem az akcióról volt híres és amit eddig látok az hogy a filmben is és itt is nyulják le a star wars elemeket aki látta az 1. uj star trek filmet emlékezen vissza hogy ugranak hipersebességre és mondják azt hogy nem star wars bol van a 2 nek a trailerét láttam és az is full olyan volt
7.
7.
LtK
Általában ezek a filmadaptációk felérnek egy fospermettel(Kivéve a Lotr : Return of the King), de a videó alapján ez tetszetős. Meglátjuk mi lesz belőle.
6.
6.
Sun9us
Bírom, hogy mindig, amikor megjelenik egy blockbuster, akkor gyorsan, egy-fél év alatt, az asztalra szarnak valamit, játék gyanánt, hogy akinek tetszett a film, az vegye meg ezeket az izéket. Most megmondom, hogy egy vacak lesz.
5.
5.
DON GONDOCS
Nem rossz ez. Merem állítani hogy egy végigjátszást megér a játék.
4.
4.
azureknight0715
A játék valszeg pocsék lesz, de a film nálam kötelező darab lesz a moziban szigorúan 3D-ben mert ahogy láttam szép kis űrcsaták lesznek:D
Amúgy meg aki nem szereti a star trek-et az nem tom mi a francért ír ide...
2.
2.
Batman
#1: Jó, de senki se kérdezte egyébként, mert a játékról volt szó.

Egyébként uram kegyelmezz...
1.
1.
Bred
Én sose értettem mi a jó a Star trek-ben. Ami rész láttam abban beszélgettek vagy távirányítóval lövöldöztek egymásra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...