Rayman Legends - tüntetnek a fejlesztők

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 12.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Montpellier csapata a kiadó "nyakkendőseit" hibáztatja a Rayman Legends csúszása miatt. A játék már elkészült, pusztán azért késik, mert meg kell várni a PS3-as és az Xbox 360-as változat befejezését.

Mint ismert, a Rayman Legends csúszik, de legalább PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik - sőt utóbb az is kiderült, hogy a Wii U-s játék már készen van, de a Ubisoft egyidejű megjelenést akar az összes platformon, vagyis meg kell várni a többi változat befejezését is.

A hír nem csak a rajongókat bőszítette fel (őket a kiadó egy újabb Wii U-exkluzív demóval próbálta meg leszerelni), hanem a játékot fejlesztő Ubisoft Montpellier csapatát is. A hét elején az egyik munkatárs úgy nyilatkozott, hogy az egész a Ubisoft "nyakkendőseinek" a műve, most pedig olyan fotók kerültek fel az internetre, amin Michel Ancel dizájner és társai egy transzparenst mutatnak a kamerának.

A képen Rayman látható, alatta és felette pedig az áll, hogy "engedjétek ki Raymant, támogassátok a Ubisoft Montpelliert". A háttérben a tömeg "Wii U" és "28/02/13" táblákat tartogat többek között, ami utal a játék február megjelenési dátumára.  A fejlesztőket az bosszantotta fel a hírek szerint, hogy rendkívül keményen kellett készülniük, hogy időben elkészüljenek az egyébként Wii U-nyitócímnek szánt játék munkálataival, így nem tartják fairnek, hogy a Ubisoft végül fél évvel eltolta a megjelenést.

Hogy lesz foganatja az ügynek, az hamarosan kiderül, addig megpróbálunk nem arra gondolni, hogy egy gondosan előkészített marketingakció része mindez.

9.
9.
logoffmeister
Marketingakciónak tényleg zseniális lenne. Bár egy kicsit enyhítve a kedélyeket, a Wii U-verziót most is ki lehetne adni, így adva tényleg egy kis exkluzivitást a platformon, a többit meg ha készen lesz.
Azeroth87: én csak ajánlani tudom, ha teheted, szerezd be! Most már az ára sem vészes, még PS-re sem.
Az egyetlen problémám az ilyen játékokkal, hogy ha egyet kiadnak belőle, a második már inkább csak amolyan "map pack"-nak tűnik egy-egy új témával és zenével. Ez sajna nem csak ennél látszik, hanem a többi hasonló játéknál, itt gondolok pl. a New Super Mario Bros. részekre. Meg lehetne oldani azzal is, hogy tennének bele pályaszerkesztőt, ilyen játékokban a közösség hihetetlen jó munkát tud végezni, de azzal saját maguk alatt vágnák csak a fát...
8.
8.
Gamelord
#7: Először én sem értettem :D
7.
7.
McDuff
"A háttérben a tömeg" - én megm ár kerestem ezt az óriási lincselő tömeget,erre nézem hogy az is rá van rajzolva XDDDD
6.
6.
Azeroth87
Pont mostanság akartam megrendelni a Rayman Origins-t PS-re, de akkor nem teszem... várok a Legednre, csak újabb... ha egyszer valaha megjelenik :-)
5.
5.
Yanez
Marhákok!Kiadhatnának WiiU-ra secc-pecc, de nem!Na mindegy, pokolra velük!
3.
3.
turi
Ez elég nagy kicseszés a wiiu sokkal.
2.
2.
Gamelord
#1: Az lehet. De itt egy kész játékot csúsztatnak......
1.
1.
PaprikaJancsi
Ha a Ubi elcsúsztatta, akkor elcsúsztatta, egy plakáttal ( és tömeggel) ezt nem tudják megváltoztatni. Úgyis majdnem minden címet elcsúsztatnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...