Vérfrissítést kap a PlayStation Vita?

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 13.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony új szabadalmi kérelmet nyújtott be a PlayStation Vita kapcsán. A szóbeszédek szerint új bemeneti és kimeneti portokat kap a handheld, beleérve a HDMI-csatlakozót is. Az új modell változatlan áron kerülhet a boltokba.

A Patent Bolt értesülései szerint a Sony tavaly új szabadalmi kérelmet nyújtott be az erre szakosodott hivatalnál, de az csak a napokban vált nyilvánossá. A handheld egy éve került a boltokba, s a jelek szerint itt az ideje a modellfrissítésnek.

A dokumentum szerint a jelenleg forgalomban lévő 3G-s modellt egy gyorsabb adatforgalomra képes 4G-s verzió válthatja, amelynek ára változatlan (299 dollár) maradna - ezzel együtt a Wi-Fi-s változatért továbbra is 249 dollárt kérnének. Ezen felül egy sor új csatlakozót találnánk a PS Vitán, köztük HDMI-kimenetet és USB-csatlakozót is. Ezzel egy időben egy jelentős firmware-frissítés is érkezik, amely rengeteg szoftveres újdonságot léptet életbe. A forrás megemlíti, hogy a Sony azt tervezi, jelentősen csökkenti a memóriakártyák árát.

Elképzelhető, hogy a február 20-án esedékes PlayStation Meetingen hivatalos bejelentéssel szolgálnak a japánok.

7.
7.
rossitibi
Még ha hozzá lehetne csatlakoztatni a ps3 controllert,vennék is egyet! Tökéletes lenne,mivel sokat utazom! :)
6.
6.
mestermagyar
#4: Sok ebben az igazság, a ps vitában rejlö képességeket ki sem használták eddig. Játékból rengeteg téren van, a baj, hogy 1-nél nem több. Egy androidot is futtathatna, és elfogadható lenne a funkcionalitása.

De miket is beszélek, a projekt shield tegra 4-el futtatja a borderlands 2-öt, és elvileg lesz rajta steam. Ps vita fail. Esélytelen lesz a ps vita térnyerése, ha az ember okostelefonja is minimum annyit tud eleve. Arra pedig van kontrolleres kiegészítö.
4.
4.
Sun9us
Vérfrissítés? Gyakorlatilag meg sem jelent még a konzol! Kb. Egy tucat játék jelent meg hozzá, abból vagy 5 db játszhahtó is. Hol vannak a nagy nevek? Egyetlen értelmes dolog történt mostanában a Vitával, hogy megjelent hozzá egy részleges CFW ami futtatja a psp- s iso- kat. Ennyi. Miért vegyek vitát, és miért cseréljem le a psp 1004-emet?
3.
3.
habo
#2: Hát akkor sok ember álkapcsa hullna le :D
2.
2.
trion96
Február 20.-án ez lenne a nagy bejelentés és szó se esne a next gen psrôl :D
1.
1.
tupaccc
Nagyon szerettem volna Vita-t venni, de tudtam, hogy eljátszák vele ugyanazt, mint anno a PSP-vel. Mai korban meg már nem hiszem el, hogy olyan nehéz lett volna pl. ezt a HDMI kimenetet már az elején beletenni. Már elég erőteljes masináról beszélünk, azért néha jó lenne TV-hez kötni, és úgy élvezni a játékokat. Ilyenkor elvárnám tőlük, hogy egy például visszavegyék a régi gépemet, és adjanak helyette egy ilyen felturbózott kimenetekkel ellátott verziót – esetleg fizetnék hozzá valamit...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...