EA: visszatér a Medal of Honor, ha itt az ideje

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 13.
  • Hír
Link másolása
A Medal of Honor nem halt meg, csak félretették egy darabig - biztosította a rajongókat az Electronic Arts. Mint ismert, a Warfighter gyér fogadtatása miatt a kiadó egyelőre nem rendelt be új epizódot.

Az EA január végén, a befektetőinek tartott konferencián erősítette meg, hogy egy ideig félreteszi a Medal of Honor-sorozatot, mivel a tavaly megjelent Warfightert sem a kritikusok, sem pedig a vásárlók nem úgy fogadták, ahogy jósolták. Totális bukás lett a Danger Close hitelesnek szánt alkotása.

Sokan már temették a szériát, ám az EA kreatív igazgatója, Rich Hilleman Rock, Paper, Shotgunnak elmondta, hogy nincs veszve a sorozat, csak a nem várt kényszerpihenőjét tölti. Az úriember szerint a piac még nem telített militarista shooterekkel, így nem is műfajjal volt a gond, vagy azzal, hogy a második világháború helyett a modern idők konfliktusait választották, hanem azzal, hogy sok apró dolgot egyszerűen jobban kellett volna csinálniuk a fejlesztés során.

Mint ismert, a Medal of Honor helyét egy újabb Battlefield veszi át 2014-ben, de ez nem jelenti azt, hogy a szériát temetni kellene: csak akkor tér vissza, ha kiemelkedő minőségű alkotást tudnak letenni az asztalra a fejlesztők.

24.
24.
Azeroth87
Battlefield zseniális. a MoH-at addig kedveltem, amíg II. vh volt a környezet, de azt már elég jól kivesézték. Warfighter nem tetszett, a hangulattal volt a gond számomra!
23.
23.
Atusz97
Piskótával értek egyett, nem a játékot kell pihentetni, hanem a csapatot. Emlékszem régen mennyit függtem a régi nfs: most wanted-et meg az allied assault-ot. Bár igaz, hogy az sem jó ha CoD szinten erőltetnek valamit, mert tény, hogy ők évente a sok kis dlc mellett kiadnak egy teljesárút egy új kampánnyal. Nem mondom hogy szar a CoD de ha a megjelenése után 1 hónappal nem tudom megvenni, akkor már szinte nem is éri meg mert már jön a következő. Az új NFS MW demója se kötött le, pedig reméltem hogy a burnoutos arcok tenni fogják a dolgukat... Végül is tették... Csináltak egy burnoutot de nem NFS-t. Szerintem a pihentetés helyett és az elnaggyolt fejlesztések helyett inkább csinálják 3 évig de az istenkirály legyen.
22.
22.
sunstreaker
a need for speed - et is pihentethetné már egy kicsit az ea
21.
21.
piskóta
nem a játékot kell pihentetni, hanem azokat akik megalkották és keresni helyettük olyat, akiben van kreativitás, fantázia, tehetség. ha a Danger Close-nál nem tudnak egy rendes sztorit összehozni, akkor másra kell bízni. az előző része tetszett, de ez baromi unalmas volt, és igazán hagyhatnák már a fenébe ezt az " amerikai katona vagyok megmentem a világot " dolgot. már fárasztó
20.
20.
bence9
Nem játszottam a két új résszel, de nem is izgatott fel egyik sem.Szerintem Dange close-t hanyagolni kellene ha másodszorra se sikerült nekik egy tisztességes játékot csinálni..

egyenlőre /=/ egyelőre!!!
19.
19.
alexcargooo
hát nem is baj hogy nem lesz egy darabig... egyébként meg a MoH szerintem olyan a játékvilágban mint a böngészők közt az Internet Explorer
17.
17.
Quent1n
Zoenn az az egyenlőre ugye egyelőre akart lenni? :D

Amugy meg ráfér egy kis szünet a sorozatra...remèlem nyakon öntik egy jó adag kreativitással :)
15.
15.
tabu3x
#6: jah, én is ezen sírtam a warfighter kapcsán. jobb lett volna a 2010-es MOH útján tovább menni, ami mind a singleben, mind a multiban fényévekkel jobb volt.
13.
13.
Scoo
#9: Egy modern, továbbgondolt Airborne nyerő lenne szerintem. Nyitott terekkel, sok lehetőséggel, egy fejlett, gondolkodó és épp ezért változatos AI-val ütne (nem hiába szereitk a Halot-t mivel ha meghalsz a load után nembiztos hogy ugyanúgy reagál az AI). persze az ilyet nehezebb megcsinálni, mint a csőjáték+scrip jelenet stuffokat.
12.
12.
omarek
inkább menjetek paintballozni és hívjatok engem is az jobb mint a Cod meg Bf meg MOH
9.
9.
DON GONDOCS
Egy Airborne vagy pacific assault 2 szívesen látnék, de soha nem lesz
8.
8.
Karthágó bajnoka
#6: Igazad van, jól összefoglaltad a lényeget, de van itt még valami aminek én nem értem az okát. Ha ennyire lefelé ível ezeknek a modern lövöldéknek a minősége és kereslete, miért nem próbálkoznak valami mással? Egy kreatív iparágban miért nem utaznak inkább a hiánypótlásra? A mai nagy játékcímek legtöbbje vagy a XXI. században játszódik, vagy sci- fi, tehát még később. Lehet, hogy nekem ilyen egyedülálló az ízlésem, de szívesebben látnék már történelmi játékokat, mondjuk Nagy Sándorral, Rómával, a középkori Angliával, vagy a napoleoni háborúval. És itt élethű játékokra gondolok, nem Assassin's Creedre, nem japán fantasyra. Szóval az az érzésem hogy lassan minden fejlesztőcég szarból akar várat építeni. (Amit egyszer már jól megemésztettél, az az én szótáramban szarnak minősül.)
7.
7.
Grabowsky30+
#6: Totál egyet értek veled! Akkoriban már kezdték a rókabőr alatti rétegeket is lenyúzni a II VH-s témáról és nagyon unalmas volt már, de így évek távlatából talán már jöhetne egy ilyen játék akár MOH cím alatt is! Mondjuk ha csinálnak egy színtelen szagtalan sablon csőjátékot, teljesen mindegy hogy 2vh-s textúrákat vagy modern köntöst húznak rá az szar lesz! Mondjuk a COD az össze negatívumnak megfelel, de mégis kivételt képez és sikeres!
6.
6.
Giggsy
Nem tudom, én nem sírom vissza a második vh-s lövöldéket, úgyhogy nem baj, ha nem olyannal térnek majd vissza. Inkább nyitott fülekkel kellene lenniük a visszajelzések felé, és ha valamit a negatív kritikák 90%-ban megjegyeznek, akkor azon illene változtatni (ezt viszont évek óta nem teszik meg). Ezek alapján csőjelleg -> kuka, scriptelt játékmenet -> kuka, halál sötét AI -> kuka. A Warfighter-rel valami hihetetlen mélységbe sikerült süllyedniük. Az előző MoH például nem is volt rossz kezdeményezés, ha annak a hibáit javították volna, még egész elviselhető játék is keveredhetett volna ebből, de ők CoD klónt csináltak, aminél nagyobb hibát nehéz lenne elkövetni. Nem értem mennyire kell hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki belássa, a CoD nem azért népszerű, mert egyedi, vagy jó, hanem azért mert CoD és mint ilyen a klónozásával LEHETETLEN rajongókat elszipkázni tőle. A megoldás az lenne, ha azokat célozzák, akik UTÁLJÁK a CoD-ot. Elég sok ilyen van, ha csak ezek vennének egy játékot, már siker lenne, de az EA hülyéi valamiért minden áron a konkurenciától akarják elcsábítani a vásárlókat.
5.
5.
Grabowsky30+
A MOH-ból az igazán jó rész szerintem az első volt! Azt imádtam! Multiba is tök jó pályák voltak benne! Többek között stalingrad ha azon a pályán nem játszottam legalább 500 meccset akkor 1-et se, de jó volt! :D
4.
4.
NemTudomMiLegyen
Egy Frostbite 2-vel hajtott, rombolható környezettel ellátott 2. VH-s játék tényleg jöhetne. Az utolsó jó, ebben a korban játszódó FPS számomra a BiA:HH volt, az pedig már igencsak 3 éve.
3.
3.
Scoo
Kevdes Rich!
Gondoljátok át és inkább csináljatok újból II. vhs MOH-t. Jobb lenne a fogadtatás, mivel az még nincs telítve. Elég ha csak a codot ültetitek át abba korba és én biztos elégedett leszek :)
2.
2.
NemTudomMiLegyen
Ha 2014-ben egy Bad Company epizód veszi át a MOH helyét én teljesen meg vagyok elégedve. :)
1.
1.
Krees
Ráfér a pihi, én személy szerint örülök neki. Majd visszatér, ha új erőre kapott. Dönthetne még így pár sorozatról az EA.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...