Elindult a ShootMania nyílt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 14.
  • Korai verzió
Link másolása
A Nadeo csapata a TrackMania után a multiplayer shooterek műfaját szeretné a saját elképzeléseihez igazítani. Rengeteg pálya, felhasználók által generált tartalom és non-stop akció - ezeket kínálja a ShootMania Storm.

A Nadeo elindította a ShootMania Storm nyílt bétatesztjét, így már minden érdeklődő kipróbálhatja az egyéni tartalmakra összpontosító alkotást. A kipróbálható változatban a legtöbb játékmódot és térképet kipróbálhatjuk, ahogyan a pályaszerkesztőt is. Annyi a dolgod, hogy regisztrálsz a hivatalos honlapon és lerántod a bétaklienst - utána máris indulhat az akció.

11.
11.
logoffmeister
#9: Nem, a fegyverek maradnak ilyenek - már amennyire ezt vettem ki az előző hírekből, mert elkezdett érdekelni a játék és kicsit körülnéztem :), viszont abban igazad van, egy jó fegyver-editor tényleg megdobná a hangulatot és még több szabadságot adna, már, ha jól vannak beállítva egymáshoz viszonyítva.
A fejlesztőknek a tökéletes balansz volt a céljuk, ezért van ez a fajta fegyverkezés. Pl. az egyik azonnal öl és több időbe telik, míg utántölt, egy másik pedig 3 lövedéket lő ki, gyorsabb töltéssel, viszont a pajzs harmadát "szedi" csak le.
A játék alapja pedig nem a TrackMania, hanem csak simán a ManiaPlanet :) ez meg inkább arról szól, hogy a tartalom java részét a közösség rakja össze, ami itt a pályákat jelenti. Valószínűleg a későbbiekben pedig jönnek az újabb kiegek, mint a TM2 Canyonhoz is nemsokára jönnek az új környezetek és autók.
Nekem az egész játék nagyon esport-gyanús...
10.
10.
KeXxX
elkezdtem leszedni, 6 perc és lenn van.
9.
9.
Cooper911
#6: Ez még csak béta, lehet hogy lesznek benne fegyverek. Mókás lenne egy fegyver editor :D
Meg ha már a trackmania az alapja lehetnének jármüvek is.
8.
8.
markoci555
most látom először, nagyon tetszik
7.
7.
Gamelord
Teszek vele 1 próbát jónak tűnik.
6.
6.
Scoo
Nekem egy bajom van ezzel a játékkal.
Nagyon jó, hogy van pályaszerkesztője, használni is könnyű, viszont nem tetszik, hogy nincsenek fegyverek a játékban. Nagyon zavar, hogy csak célkereszt létezik. Jobb lett volna ha raknak bele Quake vagy UT-szerű fegyvereket.
5.
5.
Atusz97
Szerintem map editorra gondol
3.
3.
Kenny88
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...