MMOFPS készül a Ghost in the Shell alapján

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nexon bejelentette, hogy 2014 első felében lát napvilágot a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, amely egy vérbeli MMOFPS lesz. A fejlesztők hűek szeretnének maradni a kultikus animéhez.

Talán ismerős lehet számotokra a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - 2004-ben ugyanilyen a címen került a boltokba egy PS2-re szánt akciójáték. Most a Nexon szerezte meg a népszerű anime játékadaptációjának jogait, így a NEOPLE fejlesztésében 2014 első felében lát napvilágot az itt említett Ghost in the Shell MMOFPS.

Ráhangolódásként álljon itt a sokak által istenített anime bevezetője:

A játékmenet első ránézésre nem nagy durranás: kiborgok harcolnak a stratégiailag fontos forrásokért. A cyberpunk környezet és a változatos arzenál miatt ígéretes alkotással lehet dolgunk, a készítők dinamikus tűzharcokat ígérnek, ráadásul különféle implantokat is felhasználhatunk, változatos tartalom mellett. Ha éppen nincs mellettünk hús-vér társ, akkor sem kell lemondanunk a kooperatív élményről: a NEOPLE fejlett mesterséges intelligenciát ígér.

Jövőre kiderül, hogy méltó lesz-e az alapanyaghoz!

19.
19.
Gamelord
Egyébként az anime kedvelőinek, most elvileg megy egy ehhez hasonló egész jó anime. Psycho-Pass, én még nem néztem bele, de többen is dicsérték.
18.
18.
IceColdKillah
Remélem nem lesz olyan tömény, csavaros és bonyolult a története mint az anime-nak! :D
17.
17.
Ecneb
#13: persze hogy az, ahogy minden anime karakter szinte!
16.
16.
Gamelord
Nocsak. Ezt figyelemmel fogom kísérni.
15.
15.
dBLOOD
Ha hűek akarnak maradni az anime-hez, akkor ne csináljanak belőle fps-t, legyen tps...
14.
14.
valami deus ex/syndicate szerű valami jó lenne, gits hangulattal és gits szintű narratívával. figyelni fogom.
13.
13.
zsoze
#11: Ezek szerint nem vágod az ANIME filmet sem sorozatot ez a bikinis jószág kreatívabb mint ahogy ránézésre gondolnád ...
12.
12.
giga321
#11: egy újabb egy újabb egy újabb egy újabb EGY ÚJABB.

Szép.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRH82EclVRlQB_CwyF1QNP7_IxLIvYOCrK4ABEHt2ReV8H7HRbElw
11.
11.
Ecneb
egy újabb bikiniben harcoló csaj, aki mindent legyőz, kreatív!
10.
10.
zsoze
Nagyon örülök neki végre ismét fellendült a cyberpunk iránti érdeklődés a játékiparban.
9.
9.
Folti1985
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
De jó legyen ám :D
8.
8.
Necreon
A közelébe sem megyek, a GitS:SAC szent és sérthetetlen számomra, kizárt dolog hogy egy tucatklón FPS-el elrontsam az "ízét".
6.
6.
Krees
#2: Az első mondat kivételével tökéletesen leírtad, ami nekem is kétségem. A SAC sem volt rossz, és lehet csak azért tetszett jobban az eredeti,mert az előbb volt, és új volt, nem tudom. Viszont azt tényleg nem szeretem, ha egy korrekt módon összerakott valamit (legyen az film,sorozat, könyv stb) valami agyonegyszerűsített formában akarnak visszaadni.
5.
5.
Cooper911
Háháá de móka lesz tachikomával nyomulni.
4.
4.
Pharaoh
3#: Ott a pont! A játékot mint olyant jó ötletnek tartom elkészíteni a GITS-ből, de mivel én online nem játszok ezért az MMOFPS műfajt nem is tudom kihasználni és nem is tartom helyénvalónak ezen univerzum bemutatását ilyen stílusban! De majd meglátjuk mi sül ki belőle! Végül is a digitális háló adja a konfliktus alapját a sorozatban is! :)
3.
3.
giga321
ALAPMŰ minden MOVIE és sorozat, bár kicsit szkeptikus vagyok a játékkal kapcsolatban mégiscsak kifogom próbálni. A 2. évad openingje szerintem jobb.
2.
2.
Shannaro
#1: Én az eredetit nem néztem de a SAC bejött. Szerintem jó volt a cselekménye, pontosabban a politikai viszályok és az emberi célok miatt tetszett, és ezeket egy MMOFPS-ben nem igazán lehet visszaadni. Szerintem a sorozat rajongói ki fogják próbálni, de csak a cím miatt, egyébként meg csak egy egyszerű, a GitS univerzumba ledobott lövöldözős játék.
1.
1.
Krees
A SAC az eredetihez képest annyira nem tetszett, de ettől függetlenül azért szemmel tartom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...