Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – First Assault Online PC

A Ghost in the Shell MMOFPS-ként születik újjá.
1450101600

Akció közben a Ghost in the Shell: First Assault

Az IGN futott egy kört a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – First Assault Online korai változatával, így most végre akció közben is megleshetjük, mit is kínál a kultikus anime játékadaptációja.
1448632858

Decemberben jön a Ghost in the Shell: First Assault

Az eredeti tervekkel szemben nem valamikor 2016-ban, hanem már decemberben bemutatkozik a Nexon-féle Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – First Assault Online. A bejelentés mellé rendszerkövetelmény is érkezett.
1442584859

Jövőre jön a Ghost in the Shell: First Assault

Áprilisban jelentette be a Nexon, hogy Európában is megjelenik a korábban Ghost in the Shell Online néven futó multis lövölde. A minap a kiadó megerősítette, hogy a premier jövőre esedékes, de októberben már bétázhatunk.
1428411644

Európába jön a Ghost in the Shell Online

A koreai Nexon a Twitteren jelentette be, hogy a két évvel ezelőtt bemutatott Ghost in the Shell Online áttöri Ázsia határait és megpróbálja meghódítani a nyugati régiót, így Európában is elérhető lesz majd az MMOFPS.
1416823215

Bemutatkozik a Ghost in the Shell-FPS

Tavaly már hallottunk híreket, hogy egy MMOFPS készül a Ghost in the Shell alapján, most végre mozgásban is megcsodálhatjuk a képességalapú lövöldözős címet, ráadásul nem is néz ki rosszul.
1360940441

MMOFPS készül a Ghost in the Shell alapján

A Nexon bejelentette, hogy 2014 első felében lát napvilágot a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, amely egy vérbeli MMOFPS lesz. A fejlesztők hűek szeretnének maradni a kultikus animéhez.