Képeken a Real Racing 3

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 17.
  • Képek
Link másolása
Lóerőkben gazdagnak ígérkezik a hónap vége, legalábbis az iPhone- és iPad-tulajdonosok számára mindenképpen. A Real Racing 3 vérbeli autóversenyzést ígér, mindezt kiváló látvány mellett.

Ha végignézed a Real Racing 3 fact sheetjét, túl sok extrát nem olvashatsz benne: az Electronic Arts kizárólag iOS-eszközökön megjelenő autóversenye pusztán versenyzést, pályákat, autókat és multiplayert kínál, na meg pazar látványt. De azért tegyük a szívünkre a kezünket: okostelefonnal és tablettel az ilyennek is nagyon tudunk örülni!

Négy új screenshotot kaptunk a február 28-án megjelenő játékból. (És ebben legalább lesz belső nézet.)

18.
18.
dzsiádzsó
#12: Nekem 2 goldot vett le kb 15 perc játék után, egyik 2 perc, másik 5 perc lett volna, aztán megnyertem az 5. versenyem és kaptam 3 goldot! Szóval nem hinném úgy lenne megírva, hogy várnod kéne! Amúgy ha kilépsz, úgy tudom még értesítést is küld ha letelt az idő, és könyörgöm ingyen játszol egy A++ játékkal, amiért más 5-10 dollárt is elkér!
Nekem a sima arcade mód, és a beállítások hiánya pl nem akarok zászlót nevek mellé, vagy online ellenfeleket beállítás hiényzik, ezért csak 9!
17.
17.
reptile110
én ma próbáltam ki :D (új zélandi store-on elérhető) és nekem bejön :D
15.
15.
Batman
#11: Apple TV-n is tudod játszani és egy 2048x1536 felbontású iPaden is :D Szóval a fikázók azok inkább irigykednek, mert ebben a témában semmiféle támadás nem állja meg a helyét.
14.
14.
Batman
Nagyon tuti játék egyébként, nem értem mit fikázódtok itt :D

A vitához annyit: Pont az ilyen játékok miatt van a PS Vita a sírban. Itt legalább nálam van a telefon és tolom, ott meg magammal kell cipelnem+1 eszközt. Kösz de kihagyom.
13.
13.
szasznyak
Sokan mondják,hogy így a okostelók meg úgy...nem jó,mert érintőképernyőn nem lehet úgy jàtszani...stb!Èn ahogy kijött a samsung S3,megvettem,azóta tolom rendszeresen a gamékat telón.Persze a ps3-as joyt összehoztam vele,szervàltam hozzà egy spéci tartót amibe beleteszem mindkettőt és....BESZARÀS!Bárhol,bàrmikor,Gta3,Vice City,nameg a ps1 emulàtor!Kell ennél több!Szerintem nem kell lebecsülni az okostelókat,van jövőjük!Csak az aksival van némi para(muszàly voltam venni egy pótakut),de ezen felül minden rendben van!Grafikailag meg csak annyit mondok,hogy N.O.V.A.3.Nézzétek meg!ODABASZ!!! :)
12.
12.
nukebomb
NEM A grafikával van a baj: http://szifon.com/2013/02/16/elbaltazta-az-electronic-arts-a-real-racing-3-at/
11.
11.
dzsiádzsó
Már RR2 is nagyonütött, de ez most mesés! Sokan elfelejtik, hogy ez nem konzol! Ezek sima iphoneok pl, amiknek 20-ad akkora kijelzője van, mint egy TV-nek, ló... nem láttok a háttérből ilyen részletesen, szóval bőven elég!

Itt egy kis összehasonlítás:
http://kepfeltoltes.hu/130217/Forza2vsRR3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Forza 2 ami X360 első játékai közt volt, és egy mobil játék rá 5 évre! Brutálisan gyorsul a fejlődés! Pár év, és a mostani generáció szintjén játszunk majd a mobilokon, persze addigra már ps4-n ámulunk majd!
9.
9.
Normod
A gagyi gyenge telefonokon mégis milyen látványt vártatok.
8.
8.
Yanez
#5: Tényleg félelmetes, de csak ami a látványt illeti.Számomra bármennyire is fejlődött a mobiljátékok minősége, úgyanazt a szórakozottsági szintet nyújtják, mint 10 éve.Az meg édeskevés.Néha előkapom és játszok egy kicsit, inkább hosszabb utakon.És legyen szó egy ilyen szép játékról vagy egy egyszerű Bejeweled-ről, egyik sem okoz késztetést, hogy ne tegyem le, ellenben az asztali gépekkel.De most már a teló game-ket a Psvita váltja fel.100X jobb, érződik hogy gammákra volt kitalálva, élvezetes vele tolni.Még otthon is gyakran elő szoktam venni.
Talán az érintőképernyő, ami nem jön be nekem.Ha a Psvita-n is csak az lenne, meg sem vettem volna.A gombokkkal pedig egy mobilon játszani még rosszabb.Lehet, hogy csak én vagyok így ezzel?
5.
5.
csonti02
Én csak annyit mondok, hogy félelmetes ahogy a mobilok fejlődnek.
4.
4.
markoci555
#1: én általában a vezetésre figyelek, de te tudod...
3.
3.
abydos
#1: Te jó ég...ez...fájt. Ez a játék a lehető legmesszebb van látvány terén a „gagyi” kategóriától...
2.
2.
Donpedro
1.
1.
mestermagyar
Vicces, hogy a telefonokon mindig olyan hihetetlen gagyi a háttér/pálya szélén lévö tárgyak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...