Real Racing 3 IPHONE

Az iPhone 5 képességeit kihasználó autószimulátor - a műfaj legdurvább darabja mobilon.

Bejött az EA-nek a next-gen

Befutott az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése: a kiadó szerint az ő játékaiból fogyott a legtöbb a next-gen konzolokon, és ez érződik az elmúlt negyedévi eredményein is.

Ilyen volt az Electronic Arts elmúlt negyedéve

Először jelentett az Electronic Arts az új vezérigazgatójával, Andrew Wilsonnal: a számai nem okoztak meglepetést, jobb híján viszont csak a digitális eredményeivel büszkélkedhetett a kiadó.

Ez történik most az Electronic Arts háza táján

Az Electronic Arts közzétette legfrissebb pénzügyi jelentését, ami a sok-sok szám mellett sok-sok érdekes infót is tartogatott a kiadó játékainak teljesítményéről, illetve next-gen terveiről.

Mégsem lesz mikrotranzakció minden EA-játékban

Az Electronic Arts pénzügyi igazgatója pontosított, mégsem lesz mikrotranzakció a kiadó összes jövőben megjelenő játékában. A mobiljátékokból viszont nem marad majd ki a rendszer.

Cliff Bleszinski is kiállt a mikrotranzakciók mellett

A Gears of War-sorozatot megálmodó Cliff Bleszinski védelmébe vette az Electronic Artsot, és kiállt a mikrotranzakciók mellett: szerinte azok vannak kisebbségben, akik panaszkodnak a rendszer ellen.

EA: mikrotranzakciót minden játékba!

Az EA minden játékába beletenné valahogy a mikrotranzakciós rendszert a jövőben, ezt a cég pénzügyi igazgatója mondta el. Emellett a kiadó egy Single Identity nevű szolgáltatást is kidolgozott, amiért viszont pirospont jár neki.

Képeken a Real Racing 3

Lóerőkben gazdagnak ígérkezik a hónap vége, legalábbis az iPhone- és iPad-tulajdonosok számára mindenképpen. A Real Racing 3 vérbeli autóversenyzést ígér, mindezt kiváló látvány mellett.

Real Racing 3 - fejlesztői naplón a multiplayer

A legütősebb külcsínnel felvértezett mobilos autóverseny, a Real Racing 3 aszinkron multipalyer móddal lesz felvérezve. A Firemonkeys csapatának fejlesztői naplója pont erre a jellegzetességre tér ki.

Real Racing 3 - fejlesztői napló érkezett

Az iPhone 5 bejelentésével egy időben az EA levetítette a Real Racing 3 demonstrációját, megmutatva az egybegyűlteknek, hogy mit tud ma grafikai szinten egy okostelefon. A melbourne-i székhelyű stúdió több érdekességet oszt meg velünk a munkálatokkal kapcsolatban.

Real Racing 3 - durva autószimulátor iPhone 5-re

Az EA fejese, Rob Murray mutatta be a tegnap este lezajlott Apple-bemutatón a Real Racing 3-at, mely már tényleg konzolos szintű grafikát ígér iOS-re. A mobilos autószimulátor teljes mértékben kihasználja a frissiben bejelentett iPhone 5 képességeit. Nem hiszed? Csekkold a látnivalókat!