Látnivalókon a Final Fantasy X HD

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 18.
  • Videó
Link másolása
A Vita Heaven fantázianevet viselő videóbemutató alkalmával a Sony nem csak a kézikonzol árcsökkentéséről számolt be, de először láthattuk néhány képkocka erejéig a Final Fantasy X HD-t is.

A Final Fantasy X HD-változatát még a 2011-es Tokyo Game Shown jelentették be PS3-ra és Vitára, a játékról viszont azóta nem hallottunk, nem is láttunk belőle semmit - azon sem lepődtünk volna meg, ha a Square Enix végül annyit mond: "bocsi, srácok, mégsem".

A Final Fantasy X HD viszont készül, annyira, hogy a Vita Heaven során - ahol a Sony a Vita japán árcsökkentését is bejelentette - már láthattunk néhány képkockát a játékból: a fenti videón és az alábbi képeken Yuna és Tidus csodálható meg néhány másodperc erejéig.

A megjelenés kapcsán továbbra sem ismerünk konkrétumokat, és bár többen azt hitték, hogy a játék a Final Fantasy tavaly tartott huszonötödik születésnapja alkalmából landolhatna a boltok polcain, mint a mellékelt ábra mutatja, ez nem jött össze.

6.
6.
Krees
10 évig hajszoltam az eredetit, jó lesz ez is 10 év múlva :D Imádom a sorozatot, a VII és a X holtversenyben áll nálam. Azureknightnnak viszont igaza van, az új részek egyszerűen elcseszettek.
4.
4.
azureknight0715
Kicsit csinosíthattak volna. Meg még képesek voltak iyleneket dumálni nekünk hogy nem hd lesz hanem teljes reborth. Vicces amit manapság amit a square enix müvel a final fantasy sorozattal. Legalább ezt a játékot nem tudják elrontani hála istennek.
3.
3.
gel00
PC-n, a high-end emulált verzió kicsit fullosabb volt :D!
1.
1.
DevilGamer
Egy kis "depressziózás": Jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...