Idén már lesz BlizzCon

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 19.
  • Rendezvény
Link másolása
A tavalyi kényszerszünet után idén novemberben ismét lesz BlizzCon, ahol nem csak a Blizzard-rajongók mérhetik össze az erejüket egymással, de talán valamilyen újdonságot is kapunk a fejlesztőcégtől.

Tavaly a Blizzard, nagy meglepetésre, 2006 óta először mondott le a BlizzCon megrendezéséről. A fejlesztőcégnek akkor még a Diablo III-at és a World of Warcraft: Mists of Pandariát is be kellett fejeznie, nem is beszélve arról, hogy már a StarCraft II: Heart of the Swarmon is javában dolgozott.

Most, hogy a teendőinek nagy részét letudta, és hamarosan az új StarCraft munkálatai is véget érnek, semmi nem állhat a BlizzCon-rendezés útjába. A Blizzard bejelentette, hogy idén november 8-án veszi kezdetét a buli, és másnap ér véget; ezalatt a Warcraft-, a Diablo- és a StarCraft-rajongók találkozhatnak és versenyezhetnek egymással.

A Blizzard szereti a bejelentéseit a BlizzConra időzíteni, ha szerencsénk van, novemberre is készül valamivel.

10.
10.
rics92
#3: Az nem lenne meglepi, hisz tudjuk, hogy így is úgyis lesz.
9.
9.
Hondoro
Warcraft 4 ? Sztem tuti nem lesz hisz ott a WoW.
8.
8.
Peterbaan
Egy Warcraft 4-re már egyre nagyobb az igény. Ha a Blizzard okos, akkor idén vagy jövőre be fogja jelenteni. Egy ilyen nagy nevet nem fog parlagon hagyni tovább, főleg mert sokan vannak akik zúgolódnak a fórumokon.
7.
7.
daenath
Majd bejelentik hogy keszul az uj Diablo 3 kieg. es visszlat, mar megszoktam hogy ok is csak sorzatgyartok lettek :(
6.
6.
Gariss
Warcraft 4-ért konkrétan szopnék, de amíg a WoW sztoriját nem zárják le, addig nem esélyes, hogy kiadják. A TITANról viszont most már tényleg ideje lenne kiadni pár infómorzsát, mert már legalább három éve hegesztik és csak annyit lehet tudni, hogy MMO és új cím lesz.
4.
4.
ArrowCross
"valamilyen újdonságot is kapunk a fejlesztőcégtől."Csak nem az új MMO-jukról hullik le majd a lepel?
3.
3.
Hondoro
Nehogy mar szuneteljenek. Tessek nekilatni a Starcraft 2 Legacy of the Void - hoz !!!
2.
2.
rics92
Részemről egy Warcraft 4 vagy egy Starcraft FPS/TPS lenne igazán nagy meglepetés.
1.
1.
Necreon
Diablo-ban versenyezni, megnézem én azt :D. Egy Dio3 kieget illene bemutatni, mert jelenlegi állapotában borzalom. Bár igaz amíg van ingame AH nem nagyon lehet kijavítani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...