Heroes of the Storm PC

A Blizzardot nem zavarja a Valve-féle DOTA 2, így a Starcraft II alapjaira elkészítik a saját DOTA-változatukat.
Típus: Stratégia

Megvan az idei BlizzCon dátuma

Idén ősszel újra megrendezésre kerül a Blizzard éves összejövetele, a BlizzCon. Az izgalmas bemutatók és bejelentések mellett ismét komoly szerepet kapnak majd a stúdió játékaihoz kötött esportesemények is.

Komoly leépítésekre készül az Activision-Blizzard

Szörnyen döcögős évet tudhat maga mögött az Activision-Blizzard, hiszen több húzócímük is a vártnál jóval gyengébben teljesített. Ennek nyomán pedig hamarosan akár több száz munkavállalójuk is állás nélkül maradhat.

Heroes of the Storm - Imperius színre lép

Habár esport-fronton van miért aggódnia a Heroes of the Storm rajongóinak, az átlagos felhasználók kétségbeesése még korai: továbbra is érkeznek az új hősök és frissítések. Az évet nem más, mint a Diablo-franchise Imperiusa vezeti fel.

Visszavágták a Heroes of the Storm fejlesztését

Meglepő döntést hozott a Blizzard, szorosabbra húzta a Heroes of the Storm nadrágszíját. A fejlesztők egy részét más projektekre vezényeltek át, és minden e-sporttal kapcsolatos eseményt töröltek. A támogatás viszont nem áll le.

Heroes of the Storm - új hős és technikai újítások

A BlizzCon What's Next? előadássorozatát a Heroes of the Storm zárta. A Blizzard IP-ket egy kalap alá vevő MOBA megkapta az első saját, eredeti karakterét, Orpheát. Az új hős mellett felmerült jó néhány technikai kérdés is.

Mal'Ganis a Heroes of the Storm következő hőse

Újabb klasszikus Warcraft-karakterrel bővül a Blizzard MOBA-ja, a Heroes of the Storm. A Warcraft III-ban Mal'Ganis vezette rossz útra Arthast, most pedig a Nexus csataterein tör borsot az orrunk alá.

Új vezető a Blizzard Entertainment élén

Vezetőváltás történt a Blizzard háza táján. A korábbi vezérigazgató, Mike Morheim helyére a World of Warcraft producere, J. Allen Brack áll. Más új nevekkel is bővül a vállalat vezetői csapata.

GC 2018: Ezzel készül a Blizzard a Gamescomra

Úgy tűnik, hogy lesz bőven látnivaló mostanában a Blizzard rajongói számára, a kaliforniai cég ugyanis rengeteg bemutatóval készül az idei Gamescomra. Olyannyira, hogy a szerdai nap Kölnben szinte végig róluk szól majd.

Benzinszagú eventet hoz a Heroes of the Storm

Ha nem tudnánk, hogy miről van szó, azt hihetnénk, hogy egy Mad Max-játék van készülőben. A Heroes of the Storm következő eseménye, a Raiders of Warchrome egy halom új skinnel és pár hős újradolgozásával frissíti a Blizzard MOBA-ját.

Heroes of the Storm - jön az Echoes of Alterac

Egy Warcraft-témájú eseménnyel erősít a Blizzard MOBA-ja. Új hősként érkezik Yrel, a draenei paladin, valamint egy új térképet is kapunk, amely az Alterac Pass névre hallgat majd. Ezek mellé érkezik jónéhány új skin és kozmetikai cucc is.