City Life infok és képek!

  • Írta: Colt
  • 2005. november 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Építs olyan várost, amilyet csak akarsz, különleges megjelenésű épületekkel, villákkal és felhőkarcolókkal, ezt kínálja számodra a City Life!

Építs olyan várost, amilyet csak akarsz, különleges megjelenésű épületekkel, villákkal és felhőkarcolókkal! Fejleszd fel az életminőséget és a szórakozási lehetőségeket. Oldd meg a közlekedési, szennyezési és erőforrásgazdálkodási problémákat és tarts rendet!
A City Life-ban 6 féle különböző társadalmi réteg közti egyensúlyt kell úgy megteremteni, hogy egyiknek sem kedvezhetsz jobban. Vajon hogyan oldanád meg, hogy az öltönyösök és a csövesek együtt éljenek a városodban? Vagy, hogy a fiatal punkok és a felső tízer is elégedett legyen? Ha vannak ötleteid, akkor ezt a játékot neked találták ki!

Amit a játkétól várhatsz:
- 300 különleges és szokványos épület
- 45 küldetés
- úthálózat és forgalom menedzselés
- 6 féle városi kultúra különböző igényekkel és szükségletekkel
- Éjszakák, nappalok és évszakok változása
- Teljes 3D-s grafika számos speciális effektel

Ugrás a galériához

5.
5.
CptJackSparrow
nem készül egyenlőre, bocsi a kései válaszért.
4.
4.
Amyka
Van valahol magyarosítása is?
3.
3.
CptJackSparrow
szerintem is. már várom a folytatást.
2.
2.
marci 1
Énszerintem nagyon jól sikerült, bár rosszabra számítottam. Jobb mint a többi Simcity-s játékok és más városépítős játékok. Azoknak a kritikusoknak is igazuk van akik azt mondják, hogy a "víz tükröződésén javíthattak volna még", de jó a játék. :D
1.
1.
fojesz
Lehet sokan nem értenek majd egyet a következő állításommal: nekem tetszik ez a játék! Az alapötlet érdekes, a grafika kellemes...Jó ez. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...