Deep Down - next-gen sárkányölés a Capcomtól

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom fenegyereke, Yoshinori Ono bemutatta a kiadó következő generációs engine-jét, a Panta Rhei kódnéven futó motort, mellyel a játékok merész irányba mennek el. Az első fecske a fantasy akciónak ígérkező Deep Down.

A Panta Rhei kódnéven futó engine a Capcom saját bejáratú motorját takarja, a frissen bejelentett Deep Downt is ez a technológia hajtja. A játék hamisítatlan fantasy címnek néz ki, melyben egy felpáncélozott hős lovag bemerészkedik egy jeges barlangba, ahol egy vérszomjas sárkány vár ránk.

Úgy látszik, a Capcom a Dragon's Dogma után nem bír elszakadni az óriásgyíkoktól, ám a Deep Down minden eddigi próbálkozásnál pazarabb grafikát ígér. A lángeffektek látványától kis híján már riasztottuk volna a tűzoltókat is. A játékban le kell győzünk a félelmünket, elvégre a gyávák meghalnak. S való igaz: a hangulattól libabőrösök lettünk, a sárkány tüzet okád, a bestiával szemben csak trükkel lehet érvényesülni.

Itt jönnek képbe a közösségi funkciók, a játékos segítséget kérhet a barátaitól a fenevad legyőzése céljából, az erőforrásokat megoszthatjuk egymás között. Jól jönne egy tűzre immunis pajzs, vagy némi életerőfőzet? Nosza, kérj egyet a cimboráidtól!

64.
64.
kharami
Hiába tépik itt sokan a szájukat, a nextgen üt és ütni fog KÉSZ! Pc egyenlőre ilyet sehol nem látni, az más kérdés, hogy viszonylag hamar utól fogják érni a konzolokat, de egyenlőre ilyet nem látni sehol !!! Ez TÉNY!! El kell fogadni!
63.
63.
Vopesz
#61: Nyilván realtime, a ps1 óta ez van, hogy az előző gen cg videói a következő gen realtime videói. Meg simán el is hiszem. A Ps3-ban mennyi ram van? Milyen cpu, gpu, architektúra? És a ps4-ben? Ezzel kell összehasonlítani, nem egy pc-vel. Az Xbox360 512 ramjával egy windows nem indulna el, ha pc szemszögből nézzük, közben meg azért még ma is állja a sarat. Szóval konzol 8 giga rammal, 8 maggal, ezt simán hozza.
62.
62.
aordog
Bence51 Igen, szerintem is igazad van. Ezt tudja a ps4! Generäciovältäsnäl mindig olyan a jäték, mint az elözö generäcio ätvezetö filmjei. Persze, mint minden rajtkor vannak gyöngyszemek és hulladék produktumok. De ez a bemutato brutälis! Tudom, hogy sokan kételkednek, hogy ez nem igaz, ez csak valami bejätszäs, de én a nyakamat teszem rä, hogy tévedtek! Nézzétek meg a Naughty Dog megjelenö jätékät és az még ps3-ra jön ki! Hihetetlen a fejlödês, de nem csak a konzolban, hanem a vilägon mindenben!
61.
61.
bence51
Srácok,mindenki nemtudom de ha jólolvastam ez egy engine bemutatója volt mégpedig a Capcomtól. tehát ez akkor olyan mint a Square enix Luminous Engine prezentációja vagyis lehethogy nemtünik real timenak hiszen olyan mintha egy cutscene lenne mégis real timeban fut.

http://www.youtube.com/watch?v=nv4Boq4HLKU

Itt a link a luminous engineröl az elején irják is hogy real time mégis olyan mint egy cutscene. Szóval csak azért mert a vidi nemtűnik keményvonalas gameplaynek még lehet real time, valamint mivel ez egy engine bemutató a capcomtól ez engem arra kövezkeztet hogy erre igenis képes a nextgen.
DE ez csak puszta 'logikus' következtetés a tények alapján amit felsoroltam.
Ettöl még lehet Pre-rendered.
Várom az ÉRTELMES kommenteket a véleményemre
ÉS az nem érv barátaim hogy "hát én nemhiszem el hogy ilyen lessz mert ez túlszép és a pcn sincs iylen most."
58.
58.
kamgecam
#56: Honnan tudtad hogy kicsi a peckem?
(az igaz hogy ps-re huzogatom..:D)
" Ha előtted lenne az igazság se látnád, mert álomvilágban élsz és a média megtévesztésében."
Mily gyönyörű mondat!Sokáig tartott megfogalmazni?
Te tudod mi az igazság?(nekem nem fér el a zsebemben)Hallgatlag.
Az álomvilág még mindig jobb mint egyesek rémálma!Viszont valóban hajlamos vagyok álmodozni.Igen.És te?Mit keresel egy gemer oldalon,ha olyan fene nagy realista vagy.
Olcsó János!A sajnálatoddal meg nem tudok mit kezdeni mert nem öszinte,inkább kétségbeesett,és tele van félelemmel....te magadat sajnálod barátom.
Nyugodtan magyarázhatsz,ha már osztani akarod az észt,de előbb engedj meg egy szakvéleményt:
" Az, hogy a CPU és a GPU teljesen össze vannak kötve olyan hatalmas erőtöbbletet jelent, ami nem lefordítható egy PC -re. Jelenleg a PC -kben elérhető legerősebb processzor négycsatornás memóriavezérlővel maximum 50 GB/s -os áteresztőképességet tud felmutatni. A PS4 esetén GDDR5 -el 176 GB/s -al kommunikál a CPU és a GPU is a RAM -al. A hagyományos PC -nél a CPU és a GPU között egy relatíve szűk és hosszú adatsín húzódik, APU esetén ez sokkal rövidebb és szélesebb, ergo gyorsabb a kommunikáció és akkor még nem is szóltam arról, hogy a PC -k esetében az API -k is rengeteget lassítanak. "
Érts meg semmi bajom a pc-kel!Viszont nem kéne leszólni a másikat.
Főleg így látatlanban.Biztos jó ember vagy Te is,nem kell a dolgokat félreértelmezni.Nyugodjál meg igyál egy sört,fogadd el az életet(sőt,örülj neki)
a nehézségeivel együtt,és ordísd le a fejemet ha ettól megkönnyebbülsz na!:D
(és bocsánat az olcsó jánosért)
Minden jó lesz.
56.
56.
Bone 02
#41: Neked felesleges bármit is magyarázni ahogy elnézem, mert ps-re húzogatod a kis pecked. Ha előtted lenne az igazság se látnád, mert álomvilágban élsz és a média megtévesztésében. Az ilyeneket csak sajnálni tudom.
55.
55.
AzRaeL
Dark Souls beütése van,már most tetszik :D
53.
53.
Split
#10: Az animációk itt mind scriptek, de nem is ez a lényeg. A renderelés realtime!
51.
51.
kamgecam
#50: sajnos ez igaz.....de a remény hal meg utóljára..
Majd most a következő generáció észbe kap,a saját érdekében.
(Szellemi hanyatlás után,szellemi fellendülés!)
Remélem.
50.
50.
br1Koo
#49: És igen, nagyítóval kell keresni manapság az olyan játékokat, amikre TÉNYLEG odafigyeltek, és nem csak azért, mert kell a pénz. Az olyan játékokat amiken tényleg látszik, hogy a részleteket is kidolgozzák és élvezhető formát akarnak kiadni. Mondjuk az az igazság, hogy egy olyan játékos társadalomban, ahol a far-cry 3 számít etalonnak ott nincs is miért csodálkozni, hogy egyre kevesebb a szellemi tartalom a játékokban.
46.
46.
Jinbobo
ne bosszantjuk már egymást ilyen idiótaságok miatt, hogy melyik jobb miben... mi ez óvoda?
Mindenki játsszon azon ami számára kielégítő.
44.
44.
Henry82
#42: Az ok nem a nyelv egyszerűsége (angolul is lehet nagyon választékosan fogalmazni), hanem a nyelv szabadsága. Az angol nyelv sokkal engedékenyebb.
42.
42.
Mortis
Tudom, hogy az angol egyszerű nyelv, de olyan szerkezet, hogy "die a coward" -úgy hiszem- még abban sem létezik.

A hangulat és kinézet is pazar. Csak azt nem értem miért nem Dragon's Dogma 2.
41.
41.
kamgecam
#38: már magyarázzák is....:D
40.
40.
Henry82
#22: "Büdés életben nem élvezel úgy egy pltaform, autós, verekedős, sport(igaz én azzal nem játszok, de valakinek szempont) játékot, vagy akármi mást pc-n, mint egy karral nagytévén. Tényleg olyan k*rva nehéz ezt felfogni?"

Engem nem érdekel a konzol vs pc háború, de te, meg a többi jól képzett mikor értitek már meg, hogy a konzoloknak vannak előnyei a PC-vel szemben, de az nem a a kontroller és a nagy TV, ugyanis ezeket a PC is tudja, (én egy Xbox 360 for windows kontrollert használok és egy 42 colos full HD tévén fifázok ugyan úgy a kanapéból mint ti!
39.
39.
Bone 02
#38: Hát az biztos, hogy többet tud egy pc, mint valaha a konzol fog tudni. Csak nem éri meg a cégeknek jobb grafikával kiadni, meg az tiszta ciki lenne konzolra nézve. Pénz beszél még mindig... Meg vicces olvasni, hogy mennyit szídják a pc-s játékosokat a cső látás miatt, akkor a konzolosoknak mi van? LoL Egyik kutya másik eb.
38.
38.
Tokodboy
#19: Ilyeneknek fölösleges írni mert úgysem fogják fel.
Ha olyan grafikájú játékot mutatnának ami valójában egy film, a sok okos kis p...cs megmagyarázná, hogy egy gamer PC ennél 1000szer többet tud és ezt már 10 évvel ezelőtt is tudta.
37.
37.
azureknight0715
Ha lesz olyan jó mint a dragon dogma akkor tuti vétel. Am nekem kicsit dark souls érzetem volt miközben néztem:D Elégé szép látvány:D Amúgy ahogy néztem pillanatokra gameplayt is mutattak szal ha marad ilyen grafikával akkor nagyott fog ütni. Egy dolog nem tetszik. Írj a barátodnak és ad egy erősebb fegyvert? Ezt hogy kell érteni onlineba vagy mi? Ha így erősebb gear-ra lehet szert tenni akkor az elégé nagy minusz:S
35.
35.
Normod
MÁR ezért a látványért lesz érdemes konzolt venni
34.
34.
aordog
A pärod meg ha egyältaläm van, akkor nyomhatja a buzi pc-den az idiota klikkelös jätékokat. Ez lemaradt az elöbb...
32.
32.
aordog
Aki így lenézi a konzolokat az agyilag egy zokni! Nekem is van pc-m az xbox tärsasägäban. A pc-m egy 94 centis tv-re van kötve és brutäl! A boxom is itt van és nem utälja az egyik a mäsikat! Aki így lenézi a konzolokat az menjen a picsäba innen ês menjen olyan oldalra, ahol csak pc van. Ti olyan betyepesedett barmok vagytok, hogy nem itt van a helyetek. Jo minden gêp és aki úgy érvel, ahogy itt egy päram az tényleg csak írígy. PC igen! Fasza, de mehetsz is vele a retyora, ha nem érted meg, hogy a konzolnak mäs elönyei vannak! PC-re van 2 millio Ft- os videokärtya is, biztos tud valamit... de vehetsz magadnak olyat, mert egy valami ugy is hiänyozni fog: az hogy a közösségbe betudjäl illeszkedni!! Ja, a pärod mwg ha egyältalän vam
29.
29.
kamgecam
#26: Teljessen igazad van,ha nem a másik embert hülyézed hanem azt amit egyesek idefirkantanak!!:D
Bár az sem hülyeség hanem inkább nonszensz.
28.
28.
Jinbobo
Ez volt rendezvény legszebb darabja, szerintem!
26.
26.
br1Koo
#22: Elnézést, valójában azoknak szántam ezt a stílust akik csicskaszarozzák a konzolokat, mert olyan hülyék mint a föld.
25.
25.
Zozzancs
#21: Egyetértek... ez nem CGI :D és engem meg is győzött... sztem beruházok rá majd :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...