Deep Down PS4

Igazi next-gen sárkányölés PS4-re.

A Capcom még nem engedte el a Deep Downt

Az Eurogamernek lehetősége nyílt interjúzni egyet Yoshinori Onóval, és ha már így alakult, rákérdeztek arra is, hogy mi újság a Deep Downnal. Konkrétumok persze nincsenek, de Ono szerint még nem engedték el teljesen a projektet.

Életjelet adott magáról a Deep Down

A Capcom tényleg nem adja fel, így a négy évvel ezelőtt bemutatott Deep Down kapcsán ismét életjelek érkeztek. A japán kiadó ezúttal a védjegy megújítása kapcsán erősítette meg, hogy nem halott a projekt.

A Capcom még nem mondott le a Deep Downról

Van, amit soha nem lehet elfelejteni. Így volt ez a PS4 bejelentésekor bemutatott szerepjáték, a Deep Down esetében is. Sajna a játék fejlesztése nem ment simán, de még mindig van esély arra, hogy valamikor megjelenik.

Úgy tűnik, még életben van a Deep Down

Majdnem egy éve írtunk utoljára a Capcom szerepjátékáról, amiről csak annyit tudtunk meg, hogy jelentősen átalakítják. Sokan már a kaszáról fantáziáltak, de most úgy tűnik, nincs veszve a projekt.

Átalakul a Deep Down

Egy interjúban a Capcom szerepjátékának producere elhintette, hogy a Deep Downt nem kaszálták el, csak "teljesen más formában" érkezik, mint azt korábban bejelentették. Még egy jó darabig várnunk kell rá.

Galériafrissítés vasárnap délutánra

Beesett néhány screenshot a nagy karácsonyozás közepette, és úgy döntöttünk, inkább egy csokorban nyújtjuk át nektek őket. Kaptunk képeket a Deep Downról, az új Yakuzáról és két Final Fantasy-címről is!

A Deep Down is kapott egy előzetest

Úgy néz ki, ez a nap a Tokyo Game Showról szállingózó előzeteseké lesz, de miért zavarna minket ez, ha olyan címek kapnak új trailert, mint a Deep Down? A Capcom PS4-exkluzívja két percig mozog.

(Múlt) heti hírösszefoglaló - 35. hét

Sajnos elmaradt tegnap a hetente esedékes hírösszefoglalónk, azonban most megkésve, de törve nem, itt van, hogy ezúttal is tudósítson az elmúlt hét nap fontosabb eseményeiről.

A Deep Down köszöni jól van, most így néz ki

Noha a Deep Downt a PlayStation 4 bejelentése óta mutogatják, a játék még mindig nem készült el, sőt egyre kevesebbet hallani róla. A minap egy új gameplay videót kaptunk a Capcomtól amolyan helyzetjelentésként.

A heti galériafrissítés

A Comic-Con és a Gamescom között kissé alábbhagyott a kiadók lendülete, ám mégsem lehet panasz az eheti képáradatra. Ezúttal a Deep Down, az Elite: Dangerous, a LEGO Batman 3 és a Sacred 3 emelkedik ki a felhozatalból.