PS4-es engine-t mutatott be a Quantic Dream

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi várakozásoknak megfelelően a francia Quantic Dream is részt vett a hajnali PlayStation Meetingen, végül azonban konkrét játékot nem, "csak" egy PlayStation 4-es motort leplezett le.

A Heavy Raint és a Beyondot is jegyző Quantic Dream végül nem mutatott be játékot a PlayStation 4-re, de új motorjának képességeit már demózta. A techdemó valós időben renderelt anyag volt, egy sor új olyan effekttel, ami David Cage, a francia fejlesztőcég fejese szerint korábban csak a CG-filmekben volt használható.

Cage elmondta, most már csak a fejlesztők képzelete szabhat határt a játékélménynek, a technológia nem. A Quantic Dream korábbi játékainak fontos alapja volt az érzelemközvetítés, és ez a jövőben sem lesz másképp, amit a videó is szemléltet: "Átérzed az érzelmeit, ha ránézel az arcára. Láthatod a lelkét, ha csak belenézel a szemébe. Amikor ránézel erre az idős emberre, elképzeled, ki ő, mire gondol, mi történt vele, pedig egy szót sem szólt."

5.
5.
Yanez
Csak azt nem értem miért kellett lemodellezni David Carradine-t? (nyugodjon békében)
Legalábbis nagyon hasonlít rá.
4.
4.
Raziel
Nah ha csak fele ilyen grafikát csinálnak akkor már bőven komoly lesz. Valaki már ígérgette anno az Avatár grafikát. Bár azért azt még nem hiszem, de egészen komoly dolgokat össze lehet majd hozni. Csak lássuk végre igazából mit is tud!
1.
1.
DON GONDOCS
Ha csak FELE olyan jó lesz mint az előző játékuk akkor vevő vagyok rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...