PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.
Típus: Játékkonzol

Frissítve: Fura üzenetek fektethetik meg a PS4-edet

Számos PS4-felhasználó számolt be róla, hogy játék közben olyan üzenetet kapott, amitől szimplán kifagyott a konzolja, és csak a gyári visszaállítás segített rajta. Elmondjuk, mit kell tenned, hogy ugyanez ne történjen meg veled.

Hivatalos: jön a PSN-névváltoztatás

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy a PlayStation Networkön keresztül lehetőségünk lesz majd a névváltoztatásra. Novemberben indul egy zárt béta, amit 2019 elején követ majd a funkció hivatalos megjelenése.

A Sony már dolgozik a következő PlayStationön

Kenichiro Yoshida, a Sony vezérigazgatója a Financial Times magazinnak adott interjújában hivatalosan is bejelentette: a japán vállalat már dolgozik a következő PlayStation konzolon.

Már a fejlesztők szerint is jön a PSN-névváltoztatás

A Sony már elég régóta adós egy fontos funkcióval, nevezetesen azzal, hogy megváltoztathatóak legyenek a PlayStation Network-féle felhasználóneveink. Most több különböző fejlesztő is arról beszélt, hogy hamarosan élesedik a feature.

Esik a PS4 Pro ára Japánban

A Sony Interactive Entertainment közleménye szerint a szigetország játékosai hamarosan olcsóbban juthatnak hozzá a PlayStation 4 Próhoz. Emellett ismét kapható lesz a Glacier White kiadás is.

Megvan a PlayStation Awards 2018 dátuma

Idén ismét megrendezésre kerül Japánban a PlayStation Awards. A 24 éves múltra visszatekintő díjátadó több kategóriában értékeli majd a Sony konzolján megjelent játékokat.

Ezért késlekedik a Sony a cross-play funkciókkal

A PlayStation-részleg vezetője szerint a cross-play funkciók engedélyezése közel sem olyan egyszerű folyamat, mint ahogyan az átlagjátékos gondolná; a technológiai bonyodalmak mellett még számtalan részletre kell odafigyelni.

Idén elmarad a PlayStation Experience

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden megerősítette, hogy idén nem rendezik meg az éves PlayStation Experience rendezvényt. Az úriember szerint nehéz döntést hoztak, de a projektjeik egyszerűen még nem állnak készen.

Fortnite - teljes a cross-play lefedettség

A Sony végre engedett, és a most induló PlayStation 4-es nyílt Fortnite-bétában már lehetővé teszik, hogy a játékosok más platformok játékosaival is játszhassanak, emellett az eredményeinket is átvihetjük majd a különböző változatokba.

HWSW: Zuhanórepülésben a VR-piac

Több mint harmadával zsugorodott a piac az idei második negyedévben, a vállalati felhasználók lehetnek a mentőöv az IDC frissen közzétett jelentése szerint - írja nagytestvérünk, a HWSW.