PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.

Ezek a játékok már biztosan szerepelnek a megújult PlayStation Plus kínálatában

A Sony közzétett egy friss blogbejegyzést, amelyben felsorakoztat néhány címet a megújult PlayStation Plus kínálatából. Lássuk, hogy mire számíthatnak az előfizetők!

A tavalyi PlayStation 5-eladások nem érték el a Sony célkitűzését

A Sony lezárta a márciussal végződő pénzügyi évét, és nyilvánossá tette a jelentését. A PlayStation 5 nem az elvárt mennyiségben fogyott, amiért a még mindig tartó alkatrészhiányt teszik felelőssé.

A Sony tényleg rágyúr a stúdióvásárlásra

Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnöke eddig sem titkolta, hogy tervben van még egy-két komolyabb akvizíció, az pedig sokat elárul a vállalat terveiről, hogy jelenleg direktort keresnek a felvásárlások levezénylésére.

A Sony demókat is vár a PlayStation Plusba a fejlesztőktől

A Game Developer forrásai szerint a Sonyval partneri kapcsolatban álló fejlesztőstúdiók értesítést kaptak nemrég: a jövőben, ha a játékuk része a PlayStation Now kínálatának, demót is kell készíteniük hozzá.

Játékmegőrzésre szakosodott csapatot alapított a PlayStation

A klasszikus játékok kedvelői gyakran szembesülnek azzal, hogy a régi kedvenceik már nem futtathatók a legújabb hardvereken. Ez ellen küzd a Sony frissen alapított divíziója.

Megvan a megújuló PlayStation Plus dátuma, Magyarországon is lesz játékstreaming

Végre megtudtuk, hogy a Sony mikor indítja útjára a PlayStation Plus alaposan megújuló szolgáltatását. A korábbi PS Plus és a PS Now előnyeit egyesítő rendszer 700 játékkal száll szembe az Xbox Game Pass-szel.

További felvásárlásokat tervez a PlayStation

A Sony Interactive Entertainment jelenlegi elnöke, Jim Ryan az Official PlayStation Podcastnek elárulta, a Bungie és a Haven felvásárlása után sem állnak meg, és további stúdiók felvásárlására készülnek.

Bemutatkozott a megújult PlayStation Plus

A várakozásoknak megfelelően az imént bemutatkozott a megújult PlayStation Plus, amely már egy szolgáltatásban egyesíti az eredeti PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit - már ahol az utóbbi elérhető.

Leleplezésre vár a Sony Game Pass-kihívója

Régóta jár a szóbeszéd, miszerint a Sony arra készül, hogy egy saját előfizetéses játékkönyvtárral kontrázzon rá az Xbox Game Passre. A pletykák szerint a Spartacus kódnéven futó programot akár már a jövő héten is bemutathatják.

A Sony és a Nintendo is szakít Oroszországgal

A játékvilág legnagyobb szereplői sorra állnak ki Ukrajna mellett, köztük a két nagy japán konzolgyártó, a Sony és a Nintendo is. Mindkét vállalat felfüggesztette a hardver- és szoftverforgalmazást Oroszországban.