Európába jön az Armored Core: Verdict Day

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 25.
  • Képek
Link másolása
A Namco Bandai formálisan is bejelentette az Armored Core: Verdict Dayt, amely nyugaton is tiszteletét teszi a japán premier mellett. Egy csokor screenshottal szolgálhatunk az óriásrobotos produktumból.

A From Software alkotásának készültét a japán Famitsu magazin szellőztette meg a múlt héten, most a Namco Bandai hivatalosan is megerősítette az Armored Core: Verdict Day létezését. A cím szeptemberben jelenik meg Japánban, azonban az amerikai és az európai premier dátuma még nem ismert.

A játékban ingame frakciókba szerveződve, akár húszfős csapatba verődhetünk, s az online mókában a feladatunk az lesz, hogy mindenáron megtartsuk a területünket az ellenség rohamával szemben. Természetesen a szóló játékot kedvelők sem maradnak hoppon: nekik a mesterséges intelligencia által irányított társakkal kell beérniük.


Az online játékrész mellett szól az új játékkereső rendszer, illetve visszatér az Operator mód, melyben az egyik játékos átveszi a stratégiai irányítást a csatatéren - single-ben is parancsolhatunk az M.I. vezérelte seregünknek.

Az Armored Core V mentéseit átvihetjük a Verdict Daybe, és a már meglévő testreszabási opciókat is használhatjuk az új fegyverek, páncélok, pajzsok és boosterek mellett.

3.
3.
Kocsis92
illene beleírni a cikkbe, hogy ez most milyen platform
2.
2.
DON GONDOCS
Ez ténleg így fog kinézni. Remélem ténleg lesz értelme a csapat alapú harcnak.
1.
1.
markoci555
marha nagy játék lehet, fantasztikus képek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...