Armored Core: Verdict Day PS3, X360

Új résszel jelentkezik az Armored Core-sorozat, ami nagyban építkezik az ötödik részre.

Távozik a FromSoftware-től Yuka Kitamura

A zeneszerző 12 év után hagyja ott a stúdiót, hogy szabadúszó karriert folytasson. A fejlesztőcsapat olyan játékain is dolgozott, mint a legutóbbi Elden Ring.

Frissítve: Armored Core-t teasel a From Software?

Igen-igen, így a The Game Awards közeledésével valóban megszaporodtak a játékbejelentésekkel kapcsolatos pletykák, mi is csak úgy kapkodjuk a fejünket. Most épp az új Armored Core kapcsán érkeztek hírek.

TGS 2016: Folytatódik az Armored Core

Hidetaka Miyazaki, a From Software elnöke a DualShockersnek megerősítette, már dolgoznak a stúdió saját mechás sorozatának következő epizódján. A bejelentés mellett viszont további információkat már nem osztott meg a stúdió vezetője.

Launch traileren az Armored Core: Verdict Day

A From Software óriásrobotos játéka, az Armored Core: Verdict Day már a boltokban van. A launch trailer még egyszer és utoljára bemutatja nekünk az ádáz mechás harcokat, a rajongók újabb remekművel gazdagodnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha úgy vesszük, lassítottak egy picit a tempón a kiadók, kár is lenne a Nagy Őszi Játékszezon előtt ellőni minden puskaporukat. Játszani persze lesz mivel, például a héten érkezik a FIFA 14 is.

Armored Core: Verdict Day - az ostrom

Minden óriásrobot-rajongó álma az, hogy masszív, több résztvevős csatákban vegyen részt - nos, az Armored Core: Verdict Dayt delejes online porcióval vértezték fel. Friss kedvcsinálókkal szolgálhatunk.

Armored Core: Verdict Day - újabb részletek

A From Software nem csak a szerepjátékok fejlesztéséhez ért, otthon van a mechás címek készítésében is. A múlt hónapban bejelentett Armored Core: Verdict Day 56 pályát tartalmaz, s három frakció között választhatunk benne.

Európába jön az Armored Core: Verdict Day

A Namco Bandai formálisan is bejelentette az Armored Core: Verdict Dayt, amely nyugaton is tiszteletét teszi a japán premier mellett. Egy csokor screenshottal szolgálhatunk az óriásrobotos produktumból.

Készül az Armored Core: Verdict Day

Formális bejelentés ugyan még nem volt, de a japán Famitsu magazin legújabb számában már bemutatkozott a következő Armored Core. A játék a Verdict Day alcímet viseli, és már szeptemberben megjelenhet.