Launch traileren a Sniper Elite: Nazi Zombie Army

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 28.
  • Videó
Link másolása
Ma jelenik meg a Sniper Elite: Nazi Zombie Army, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. A második világháborús, kooperatív zombiirtást kínáló címet a Steamről tölthetitek majd le.

Ma válik letölthetővé a Steam a Sniper Elite: Nazi Zombie Army. Ahogy a cím is sejteti, az önállóan is futtatható játékban a zombikkal dúsított második világháború során kell helytállnunk, mindezt négyfős kooperatív móddal fejelték meg a készítők.

Az anyag 11 euróba fáj (igaz, most akciós éppen), a launch trailerét pedig alább leshetitek meg. Köszi, atesz89!

21.
21.
atesz89
Nekem megvan sikerült megvennem. Nekem tetszik de van 1 haverom neki nem. Ez nem olyan mint a Sniper Elite v2 mivel itt nem tudsz elfeküdni és messziről lövöldözni. Vagyis nem mindig van amikor elő kell venni a shotgun-t amiből van 1 csövű és kétcsövű. A gépfegyvert. De aki ilyen játékot vesz meg a darálás miatt veszi meg. Aki olyat akar mint a v2 csak zombikkal az lehet h csalódni fog. De már van gameplay is a youtuben. Pár pályáról végigjátszás.
20.
20.
Cooper911
#16: Szerintem nem nagyobb fa**ság mint a 250km/h val a szallagkorláton dodgemező NFS autók. Néha jó ilyen fa**ságokkal is ökörködni. Akinek nem tetszik az nyilván nem nyomja oszt kész.
19.
19.
Cooper911
#13: Hát a trains vs zombies után szerintem hamarosan szánthatod a zombikat, vagy jól lepermetezheted őket :D
Hopp most nézem van más második rész is háháhá
http://store.steampowered.com/app/222540/?snr=1_7_15__13

Enivéj ez a zombi+sniper téma tetszik. Mivel az akcióról lecsúsztam megvárom az értékeléseket. A Cod 5 ben tetszett a zombie mód. Haverokkal irtottuk őket szépen.
Egyébként azért kell zombis téma minden játékba, hogy Németországba és Ausztráliába is eladható legyen. (Anno Carmageddon zöld vérrel a németeknek rémlik?)
18.
18.
wolfwarrior
#11: Hát azt elfelejtettem mondani, hogy emlékezetem szerint dobálja azt arcodba a mesterlövész lőszert, de a németektől a gépkarabély és pisztoly lőszert tényleg szűkmarkúan adja (mármint az eredeti játék) és zombik ellen inkább smg mint sniper szerintem.
17.
17.
HerodPK
Valaki játszott is már vele vagy megy a szájaskodás? Megvettem de sajnos melozok igy csak Este tudom megnézni.
16.
16.
eximmice
Hát ez egy jó nagy fa**ság...
15.
15.
Tyrker
#14
A sztori szerint vezető német tudósok tárgyalnak a Szovjetinúval, hogy amnesztiáért cserébe az oroszoknak fognak dolgozni. A főhős (amerikai sniper) ezeket a tudósokat lövi le (csomó orosz katonával együtt), mert ekkorra kb. mindenki látta, hogy a két szuperhatalom között nem lehet béke, és egy esetleges háború során nem kellemes az USA-nak, hogy a volt náci Németország vezető tudósai az ellenfeleiknek dolgoznak. Tehát lényegében a II. vh végén a hidegháború első katonáját irányítod...
Illetve van egy DLC is, ahol Hitlert kell megölni, de mivel a sztori szerint még Hitler eresztette el a zombikat, ez inkább amolyan alternatívának tűnt a számomra (mert a DLC-ben egy darab zombi nem volt)
14.
14.
mestermagyar
#11: Ja, akkor meg mi a szent szarnak kockáztatják egy sniper életét, hogy beküldik a frontvonalak mögé? :D
13.
13.
Teuton
#3: Én azt várom hogy a Traktor Szimulátor mikor kap náci zombi dlc-t :D
12.
12.
Tyrker
Hopsz, ez #8nak ment, bocsi :)
11.
11.
Tyrker
#7
Az eredeti a III. Birodalom végnapjaikor játszódik, amikor a német hadseregnek (illetve a megmaradt árnyékának- a Volkssturmnak) emberei és fegyverei is alig voltak, lőszere sem sokkal több (ha jól tudom, egyedül Panzerfaust volt dögivel, több millió darab).
Azonban játék -mint a cím is mutatja- fő aspektusa a mesterlövészet, ezért felesleges is lenne 3 tárat "lootolni" a katonákból....
10.
10.
Lovy11
nem is ér többet annál a 11 eurónál..
9.
9.
atesz89
Aki megveszi szóljon mert nekem is megvan. Írjon pm-et.
8.
8.
mestermagyar
#7: Az komoly? 3 golyót kapsz az eredetiben a németektöl? Akik a legfejlettebbek voltak akkor, és gondolom volt elég azért nekik? Összetévesztették az oroszokkal öket?
7.
7.
wolfwarrior
Remélem nem lesz az mint az eredeti játékban, hogy 3db golyót szerzel hullánként egyébként jó lesz eszembe jót róla az a film a náci zombikról.
5.
5.
DarkLord
#3: akartam írni Codie-tól, de az EA is simán lecsaphatna a címre :DDD
4.
4.
J Adam
3.
3.
DarkLord
Egy komoly játékot így elba..akarom mondani rontani? Nem volt még ezek szerint elég a sok zombis baromság itt is elkell sütni, de meddig lesz ez még a trendi-módi? F1 2013 az EA-tól zombi pilótákkal esetleg? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...