Karaktervideókon a Fuse

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 2.
  • Videó
Link másolása
Az Insomniac Games kooperatív shootere könnyed össznépi mulatságnak ígérkezik. Becsüljük meg, hiszen a fejlesztők első multplatform próbálkozásának munkálatai nem mentek simán - mi bízunk a végeredményben.

A Fuse négyfős kompániájának tagjai mind-mind egyedi világszemlélettel és képességekkel rendelkeznek. Most bemutatkozik Dalton Brooks, Naya Deveraux, Jacob Kimble és Izzy Sinclair is. A játék 2013 második negyedévében jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

10.
10.
Naridar
Nekem ez alapján tetszik, kissé Gears of War - Mass Effect - Vanquish átérzése van, dehát ezek közül egyik sem éppen rossz játék :)
9.
9.
DON GONDOCS
Ide év egyik várólistás játéka, nem akar több lenni mint ami, épp ezért lehet majd kiemelkedő.
8.
8.
Raatkainen
#4: Mégis ki mondta, hogy szar? Amúgy nem ez az első videócsokor amit eddig láthatunk a játékból.
7.
7.
aordog
Mi ez a szemêt? Ja, adjuk meg az esélyt, de most komolyan... valahogy nekem a Perfect Dark Zero ugrik be a videokat tekintve. Talän a vörös bige miatt? Lehet... de a képi viläg is 6- évvel ezelötti. Amúgy van benne potenciäl, csak nem ebben a formäban. Meglätjuk! Értek mär meglepetêsek!
6.
6.
giga321
Hát úgy látom mindenkinek megvan a múltja de annyira nem nyűgözött le többet vártam tőle.
5.
5.
Pharaoh
A trailer-eknek, developer diary-knak és egyéb bemutatóknak az a dolguk, hogy lenyűgözzenek, megfogjanak és bemutassák az adott játék erősségeit! Ezekből a videókból és a több száz kijátszott játék (részemrő) alapozta tapasztalatunk által elég jól meg lehet határozni egy játék sikerességi valószínűségét!

Nekem ezek alapján egy Dark sector szerű, kütyükkel tarkított és azok fizikai hatásaira épülő, fun-olós akciójátkot fogunk kapni, ami a 2013-as felhozatalt nézve elég gyenge ebben a formában megvalósítva és a videókból egyértelműen levonható szépséghibákkal, hangulattal és sztorival!

2013.:

Metro: Last light
The Last of Us
Beyond: Two souls
Lost planet 3
Xcom
Watch dogs
Prey 2

Csak ha a már bejelentett, nem realisztikus, minőséginek ígérkező és még meg nem jelent, akciójátékokat vesszük! Ezzel az igen leszűkített "bandával" sem venné fel szvsz a versenyt, de szerintem az éves nagyátlaggal sem! De majd meglátjuk! Én lennék a legboldogabb, ha nem lenne igazam és kapnánk még egy minőségi címet idén, amire nem is számítunk! :)
4.
4.
ikaralyos01
Komolyan 2-3 videó alapján meg tudjátok mondani, hogy ez egy unalmas szar játék lesz?
3.
3.
Raatkainen
Egy átlagos játéknak tűnik, 2013-ban ez lehet hogy kevés lesz a sikerhez. MI lenne a játékkal, ha még női karaktereket sem tartalmazna? dögunalom....:D
1.
1.
markoci555
hááát, nem nyűgözött le
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...