Májusban jön a Wonderbook: Diggs Nightcrawler

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatódik a Sony Varázskönyve, ám ezúttal egy noir jegyeket magánviselő, detektívjátékhoz használhatjuk a Wonderbookot és a Move-ot. Sajnos még mindig gyerekeknek szánt produktumról van szó.

A tavalyi év egyik meglepetése volt számunkra a Wonderbook: Book of Spells, melyben egy varázskönyv és a Move segítségével tanulhattuk meg a Harry Potterből ismerős mágikus igéket. Most egy újabb AR-játék érkezik, ezúttal viszont távol maradunk J. K. Rowling világától.

A Wonderbook: Diggs Nightcrawler májusban jelenik meg PlayStation 3-ra, és ismét használhatjuk benne a varázskönyvünket. Egy noir-jegyeket felvonultató detektívjátékkal lesz dolgunk Diggs és a három kismalac főszereplésével. Utóbbiak Library City minden hájjal megkent nyomozói, akik különböző bűncselekmények helyszínén kezdenek vizsgálódni, a maguk kétbalkezes módján.

Fizikára épülő feladatokra, könyvből kiemelkedő helyszínekre és remek hangulatra számíthatunk.

10.
10.
Yanez
#5: Attól hogy a PS4 ugyanazt a move-t fogja használni, még egyáltalán nem biztos, hogy úgyanúgy!!! Csak ezért reménykedem, hogy valamivel jobban törődnek majd vele.
9.
9.
Yanez
#6: Úgy ahogy a Sport Champions-ban a frizbit és a ping-pongot élveztem, más move-os címet nem tudtam. Főleg azért, mert a többi játék nem nagyon használta ki a move adta lehetőségeket. A Sorcery mondjuk igen, de az pedig inkább gyerekeknek való.
8.
8.
zsmester
#7: A karra én sem adok sokat, de bízom benne, hogy a move-al okosan bánnak továbbra is (több játék), meg pl Start the party is jobb lehet a hd kamerával..
7.
7.
shatterhand
#5: Kíváncsi vagyok mire megyünk majd vele. DS3al is olyan szépen lehetett repkedni (warhawk), elzárni a csapokat (killzone2), csak épp 99%ban nem használták a játékok. A move legalább egyértelmű mire való és az úgy jó.
6.
6.
tabu3x
#1: öööö, ez azért így elég bátor.
csak a példa kedvéért: HEAVY RAIN, killzone, resistance, socom...
vagy ha vki a lightosabb/letölthető címeket szereti: sorcery, thumble..
5.
5.
zsmester
#1: Sport Champions 1-2, The Fight, Start the party 1,2 - Szerintem ezek is egész jól sikerültek.

A PS4 ugyan ezt a move-ot fogja használni, amit most is használunk a ps3-hoz. A változás annyi, hogy a ps4 joy-t is tudja majd érzékelni a kamera, de a sima move-nak és a joy-nak külön szerepe lesz, érthetőbben, a move lesz még mindig az irányítás terén a jobb s hasznosabb (mozgásérzékelős berkeken belűl).
4.
4.
#1: Mi számít neked "komoly" stuffnak, szerintem a move körülbelül árkád-fénypisztolyra való, és abból meg vannak jó cuccok, ott a House of the Dead 3-4-Overkill trió, ott a Time Crisis ps3-as kiadása 3 db játékkal, van Resident Evil Chronicles két része...én ezekkel jól szórakozom, erre való a move.
3.
3.
cue_ask
Az egy kicsit sem "sajnos", hogy gyerekeknek szánják a játékot - ugyanis nagyon kevés olyan game van, amit minden további nélkül egy 6-8 éves kezébe lehet adni!

Az igazán sajnálatra méltó dolog az, hogy amit ebből a szériából láttunk, annak nincs szavatossága. 2*3 óra szórakozásért nem adok ki 10-12ezret.
1.
1.
Yanez
Az SC-n kivül nincs MOVE-ra egy normális játék. Pedig már milyen régen megvan a kütyü! Remélem a PS4 "MOVE"-jához már komoly stuffok is lesznek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...