Dátumot kapott a Lost Planet 3

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Capcom bejelentette a Lost Planet 3 végleges megjelenési dátumát, ráadásul a játék borítóját, egy új trailert és egy raklapnyi screenshotot is mellékelt a jó hír mellé: júniusban játszhatunk vele!

Ugyan valamivel korábbra vártuk, végül is a lényeg, hogy fix dátumot kapott a Lost Planet 3: a Capcom bejelentése szerint Európába június 28-án jön a játék, továbbra is PC-n, PS3-n és Xbox 360-n esedékes a premier. A bejelentés mellé egy nagy adag látnivaló is érkezett, csekkoljátok őket!

17.
17.
ArrowCross
Nicholas Cage everywhere....
16.
16.
hegyomlás78
Most màr csak aszt nem értem miért kellett dedy coolt (dead space)elkurni amikor itt ez a szar is !!!
15.
15.
#2 azért ne nevezzük már az első dead spacet a nyúlás példájának, köze sem volt a planethöz, teljesen más volt a stílus. Igen a három már havas és akció, de az első kettő abszolút nem.
14.
14.
giga321
EZ a sorozat jóval a Dead Space előtt volt -.-". Szóval a DS3 copyzta a lost planetet de mind 1. Nekem annó tetszett az 1 imádtam a 2-ővel fél órát bírta játszani na majd ezt kipróbálom.
13.
13.
DON GONDOCS
Reméljük nem jut a Dead Space 3 sorsára, és egy tisztességes játékot kapunk.
12.
12.
markoci555
hagyhatták volna fenn a maszkot XD
9.
9.
barackostej
Még mindig nem értem, hogy adhatta a Capcom a Spark Unlimited kezébe a játékot. Eddig olyan játékokkal "ajándékoztak" meg minket mint a Lengedary vagy a Turning Point, amik hát nem voltak éppen a generáció ékkövei. Félek, előre félek, hogy még azt is elcseszik az LP-ben ami eddig jó volt.
8.
8.
Drazhar
Igazából már az első rész is teljesen szar volt, őszintén meglepődtem, hogy folytatást kapott, és mivel az is borzasztó volt.... Ámbár ennek a trélere meg kiköpött Dead Space-copy szóval lehet még jó is lesz?
7.
7.
gergo1988
5.
5.
Jared
Nekem eddig tetszik :)
3.
3.
metercsiken
#1: Én speciel szeretem az ilyen fajta játékokat.
Bár én ennek csak az első részével játszottam ,de az pont nem tetszett,a 2.-at már ki sem próbáltam.
( nem igazán tudom, mi volt a pontos problémám vele, valahogy nem állt össze )
De ez így videó alapján tetszik.
Attól persze még lehet bugta, de majd úgy is kiderül.
2.
2.
aordog
Szerintem ez rendben lesz! Az a 3-as nem kell oda, mert ugy veszem észre, mint ha räjöttek volna a 2. rész problémäira és mäsfelöl közelítették meg a dolgot! A legelsö résznél a DS nem volt sehol, ez pedig az iskolapéldäja annak, hogyan kell a jo megoldäsokat mäs jätékokbol äthozni. Ezt a címet a mejelenésig figyelni kell, mert az alapok nagyon jok.
1.
1.
Necreon
Nem értem hogy miért invesztálnak még pénzt ebbe a sorozatba. Az első a maga korában teljesen jó játék volt, üde színfolt, de manapság egy erős közepes kategóriát megütne (mivel azóta tucatszám készültek hasonló címek), a második rész pedig a játéktörténelem egyik legborzalmasabb címe volt. Nem tudom mit várnak ettől a márkanévtől, de szerintem már most bukásra van ítélve a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...