Bámulatos képeken a The Last of Us

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 10.
  • Képek
Link másolása
A Naughty Dog lényegében kipréseli a maximumot a PlayStation 3-ból - a legújabb The Last of Us-képeken gyönyörű karaktermodelleket és lélegzetelállító tájképeket vizslathatunk meg. Könny szökik a szemünkbe.

Mint tudjuk, a The Last of Us demója május 31-én jelenik meg a God of War: Ascension tulajdonosai számára. A várakozást enyhítendő, a Naughty Dog húsz ropogós képet tett közzé a posztapokaliptikus játékból. Érzelmek, világvége, gondoskodás és harc - címszavakban ennyit fűznénk hozzájuk.

Kellemes szemezgetést!

49.
49.
kopic
Nah, ilyenkor bánom, hogy nincsen PS3-am:( Kár, hogy exkluzív:S
48.
48.
Jinbobo
A ps3 játék megjelenés szempontjából szerintem még simán végig tombolja ezt az évet! Én ps4-et max jövő év végén vennék, előbb semmiképp. Én megvárom a 2. szériásokat, az elsők még meglephetnek nem várt hibákkal.
Az a lényeg hogy az új Tekkenig beszerezzek egy ps4-et. Arra még van időm:) hisz a TTT2 még elég hosszú ideig lesz a fronton!
47.
47.
CreateeX
Most ez már hivatalos hogy a PS4-es fogja vinni a PS3-as játékokat ? Mert eddig még nemláttam róla off. infót. De ha igen akkor nagyon jó lesz, mert akkor legalább nemkell eladnom a jó exkluzív címeket :)
46.
46.
GodGamer
Hát ez tényleg döbbenet, még jó,hogy 2 éve váltottam boxról. Ja és a ps4 is várós.
45.
45.
NinjaNorb
#44: igen sokan félreértetek itt:) egyébként csak hogy tiszta legyen nem leszarozom a sony címeit engem személyesen csak a last of us és a killzone érdekel meg ha netalán megjelenik egyszer az FF Versus elégé nagy rá az esély hogy ps only lesz és ha 2 év múlva eljutok odáig hogy vegyek végre saját pénzből konzolt akkor nem a ps3at fogom megvenni mivel a 4 is futtatni tudja ezeket a címeket és velük fogom kezdeni aztán jöhetnek majd a next gen exkluzív címek addigra biztos lesz pár durva dolog mint pl a deep down munkanéven futó project:D
44.
44.
Ruga
Omg sárdobálás azonnal egy racionális gondolatra. Végig kellene olvasni mit írt és aztán leírni ezt sok baromságot. Nem azért várja valaki a ps4-et mert a 3 szar hanem mert futtatja a ps3-as játékokat is, fél év múlva itt van és újra 3-4 évre letudva konzolprobléma. Fél évre minek már megvenni a ps3-at? Amit eddig kihagytam az nem fél év hanem évek, azon ez a fél év már nem változtat. Mit nem lehet ezen érteni?
43.
43.
hát. akármelyik paraszt glorious pc gamer akármit is mond a konzolos grafra, ez odarak.
uncharted 3 is gyönyörű volt, de ez még amit tud a gép azt ráteszi.
és tökmindegy mit mond a crytek is, platformtól függetlenül ez gyönyörű.
gyanítom tényleg kb ez a ps3 vége grafban.
a hangulat miatt aggódnék utoljára, naughty dog eddig még soha nem adott okot a kételkedésre.
42.
42.
Tokodboy
ND játékai mindig úgy néznek ki ahogy a képeken, ez is így fog.
Miért ne lenne AA? Nem csak a GPU tudja számolni, hanem a cellben lévő PSU-k és mondjuk MSAA-t használ.

Egyébként meg emgsúgnám, hogy szinte az össze promóképbe bele van nyúlva, az összes PC-s jtáék esetében is, lásd Crysis3 pl.
41.
41.
gyerecske
#21: most fogja megérni a legjobban, sőt ha kijön a 4 még fog esni is az ára
40.
40.
DzsungelCsirke
#39: Nem elképzelhetetlen hogy a játék első pár órájában még a csajszi fiatal, mert az előzményeket így mesélik el.
39.
39.
Jared
Most azt a kis csajt nem értem valamelyik képen 16-17 évesnek még a másikon 12-13 wtf o.O ?
38.
38.
CreateeX
#37: Az biztos !!! Sőt.. :D
Ezis meg a Beyond is itt fog csücsülni a polcomon Collectors Editionban :P Nemhiába, anno a ps3-ast a Uncharted 3-al vettem :) És hogy a Beyond! ÚÚÚ :D Heavy Rain, Fahrenheit :P Mind a kettő megvan Originalban ( Persze a Fahrenheit Pc-n :P )...és persze hogy hozzászóljak a PS4-es komenntekhez:
Több mint valószinű hogy megfogom venni a 4est, nemmondom hogy egybe megjelenéskor ott fogok álni a nyitáskor de megfogom :P de csak az ilyen címekért ( Uncharted, inFamous ) és még kitudja mik lesznek :)
36.
36.
kamgecam
Másfél éve várom,meg a Beyond Two Souls-t...
Két legenda fog születni,és nem az év játékai,hanem talán
az évtized játékai lesznek.
35.
35.
trion96
#34: Hát igen! Remélem jó hosszú lesz.
34.
34.
metercsiken
#25: Ezzel szerintem max annyi gond lesz, ha már végigjátsszuk, nem akarjuk majd elhinni, hogy vége! : )
33.
33.
Norbiii
#32: Ugyan így gondolkodom.....
32.
32.
#30: Igen, igen. Mert egy játékkonzolnál már nem a játékok számítanak, nem a játékélmény, a szórakozás, nem nem! Legfontosabb, hogy milyen erős a hardvere. Legyen HD grafika de lassan már az is elavult lesz, legyen ennyi meg annyi proci, mert jó sok proci nélkül, már nem lehet játszani, ja és a giga száma is nagy legyen..... Wii/Ps3 meg a kukába, mert már 100 éves konzol mind2..... :)
30.
30.
Norbiii
#28: Kedvencem:

-Jaj, ennek több a processzora, és több giga...!
BEST OF! :)
29.
29.
#28: +1000000000000000000
Tipikus, mai fiatalos gondolkodás, jól látod. (Tisztelet a kivételeknek!!!!)

Ha jön egy új, a régit már nem éri meg, elavult lesz stb....Jaj, rögtön futok Ps4-ért, mikor a számláimat nem tudom befizetni, de ez a legnagyobb gondom, h nincsen egy Ps4-em....:) :)
28.
28.
Norbiii
#22: Szerintem is megéri. Jön egy új, és rohanjak megvenni? Köszönöm nem. Aki akar vesz, aki akar nem. Nekem tökéletesen megfelel a Wii, és lehet veszek egy Ps3-at. Igazad van barátom, személytől függ. Nekem van családom, gondok, nem az a legnagyobb problémám, hogy fussak egy Ps4-ért, bőven megtenné egy Ps3 is. Ha jön egy új, már kukába kell dogni a régebbit??? Mert a Ps3 már biztosan sz@r lett mert az a fránya grafika, már milyen elavult, csúnya, nézhetetlen, egy Wii/360/ps3-an már lehetetlen játszani, mert nekünk most azonnal, feltétlenül kell a 4!

Ezzel semmi gond sincs. Vegye, meg a 4-et, csak ne írja le a 3-at. :)

trion +1
27.
27.
metercsiken
#14: Úgy ahogy mondod!
Én sem értem mit kell állandóan hasonlítgatni!?
Persze vannak különbségek,( és biztos jobb az egyik, a másiknál, de ez is csak nézőpont kérdése ) de ez így van rendjén.
Azért bízzunk benne, hogy sok ilyen játékot ontanak még magukból a "gyártók" amin lehet így "vitatkozni"! : )
24.
24.
shatterhand
#21: Amit megvehetsz ps4re azzal semmivel sem jársz jobban az első évben. Elájulsz az első fél órában azt annyi.
Ps3at ha most veszel aprópénzért van bőven bepótolni való és elég ha csak az axkluzívokat szerzed be.
23.
23.
elderath
#21: Új God of War, last of us, beyond meg ki tudja E3on még mit jelentenek be (pletykálnak új GT részt is PS3ra) Tényleg nem éri meg... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...