Bámulatos képeken a The Last of Us

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 10.
  • Képek
A Naughty Dog lényegében kipréseli a maximumot a PlayStation 3-ból - a legújabb The Last of Us-képeken gyönyörű karaktermodelleket és lélegzetelállító tájképeket vizslathatunk meg. Könny szökik a szemünkbe.

Mint tudjuk, a The Last of Us demója május 31-én jelenik meg a God of War: Ascension tulajdonosai számára. A várakozást enyhítendő, a Naughty Dog húsz ropogós képet tett közzé a posztapokaliptikus játékból. Érzelmek, világvége, gondoskodás és harc - címszavakban ennyit fűznénk hozzájuk.

Kellemes szemezgetést!

49.
kopic
Nah, ilyenkor bánom, hogy nincsen PS3-am:( Kár, hogy exkluzív:S
48.
Jinbobo
A ps3 játék megjelenés szempontjából szerintem még simán végig tombolja ezt az évet! Én ps4-et max jövő év végén vennék, előbb semmiképp. Én megvárom a 2. szériásokat, az elsők még meglephetnek nem várt hibákkal.
Az a lényeg hogy az új Tekkenig beszerezzek egy ps4-et. Arra még van időm:) hisz a TTT2 még elég hosszú ideig lesz a fronton!
47.
CreateeX
Most ez már hivatalos hogy a PS4-es fogja vinni a PS3-as játékokat ? Mert eddig még nemláttam róla off. infót. De ha igen akkor nagyon jó lesz, mert akkor legalább nemkell eladnom a jó exkluzív címeket :)
46.
GodGamer
Hát ez tényleg döbbenet, még jó,hogy 2 éve váltottam boxról. Ja és a ps4 is várós.
45.
NinjaNorb
#44: igen sokan félreértetek itt:) egyébként csak hogy tiszta legyen nem leszarozom a sony címeit engem személyesen csak a last of us és a killzone érdekel meg ha netalán megjelenik egyszer az FF Versus elégé nagy rá az esély hogy ps only lesz és ha 2 év múlva eljutok odáig hogy vegyek végre saját pénzből konzolt akkor nem a ps3at fogom megvenni mivel a 4 is futtatni tudja ezeket a címeket és velük fogom kezdeni aztán jöhetnek majd a next gen exkluzív címek addigra biztos lesz pár durva dolog mint pl a deep down munkanéven futó project:D
44.
Ruga
Omg sárdobálás azonnal egy racionális gondolatra. Végig kellene olvasni mit írt és aztán leírni ezt sok baromságot. Nem azért várja valaki a ps4-et mert a 3 szar hanem mert futtatja a ps3-as játékokat is, fél év múlva itt van és újra 3-4 évre letudva konzolprobléma. Fél évre minek már megvenni a ps3-at? Amit eddig kihagytam az nem fél év hanem évek, azon ez a fél év már nem változtat. Mit nem lehet ezen érteni?
43.
dkjq
hát. akármelyik paraszt glorious pc gamer akármit is mond a konzolos grafra, ez odarak.
uncharted 3 is gyönyörű volt, de ez még amit tud a gép azt ráteszi.
és tökmindegy mit mond a crytek is, platformtól függetlenül ez gyönyörű.
gyanítom tényleg kb ez a ps3 vége grafban.
a hangulat miatt aggódnék utoljára, naughty dog eddig még soha nem adott okot a kételkedésre.
42.
Tokodboy
ND játékai mindig úgy néznek ki ahogy a képeken, ez is így fog.
Miért ne lenne AA? Nem csak a GPU tudja számolni, hanem a cellben lévő PSU-k és mondjuk MSAA-t használ.

Egyébként meg emgsúgnám, hogy szinte az össze promóképbe bele van nyúlva, az összes PC-s jtáék esetében is, lásd Crysis3 pl.
41.
gyerecske
#21: most fogja megérni a legjobban, sőt ha kijön a 4 még fog esni is az ára
40.
DzsungelCsirke
#39: Nem elképzelhetetlen hogy a játék első pár órájában még a csajszi fiatal, mert az előzményeket így mesélik el.
39.
Jared
Most azt a kis csajt nem értem valamelyik képen 16-17 évesnek még a másikon 12-13 wtf o.O ?
38.
CreateeX
#37: Az biztos !!! Sőt.. :D
Ezis meg a Beyond is itt fog csücsülni a polcomon Collectors Editionban :P Nemhiába, anno a ps3-ast a Uncharted 3-al vettem :) És hogy a Beyond! ÚÚÚ :D Heavy Rain, Fahrenheit :P Mind a kettő megvan Originalban ( Persze a Fahrenheit Pc-n :P )...és persze hogy hozzászóljak a PS4-es komenntekhez:
Több mint valószinű hogy megfogom venni a 4est, nemmondom hogy egybe megjelenéskor ott fogok álni a nyitáskor de megfogom :P de csak az ilyen címekért ( Uncharted, inFamous ) és még kitudja mik lesznek :)
36.
kamgecam
Másfél éve várom,meg a Beyond Two Souls-t...
Két legenda fog születni,és nem az év játékai,hanem talán
az évtized játékai lesznek.
35.
trion96
#34: Hát igen! Remélem jó hosszú lesz.
34.
metercsiken
#25: Ezzel szerintem max annyi gond lesz, ha már végigjátsszuk, nem akarjuk majd elhinni, hogy vége! : )
33.
Norbiii
#32: Ugyan így gondolkodom.....
32.
#30: Igen, igen. Mert egy játékkonzolnál már nem a játékok számítanak, nem a játékélmény, a szórakozás, nem nem! Legfontosabb, hogy milyen erős a hardvere. Legyen HD grafika de lassan már az is elavult lesz, legyen ennyi meg annyi proci, mert jó sok proci nélkül, már nem lehet játszani, ja és a giga száma is nagy legyen..... Wii/Ps3 meg a kukába, mert már 100 éves konzol mind2..... :)
30.
Norbiii
#28: Kedvencem:

-Jaj, ennek több a processzora, és több giga...!
BEST OF! :)
29.
#28: +1000000000000000000
Tipikus, mai fiatalos gondolkodás, jól látod. (Tisztelet a kivételeknek!!!!)

Ha jön egy új, a régit már nem éri meg, elavult lesz stb....Jaj, rögtön futok Ps4-ért, mikor a számláimat nem tudom befizetni, de ez a legnagyobb gondom, h nincsen egy Ps4-em....:) :)
28.
Norbiii
#22: Szerintem is megéri. Jön egy új, és rohanjak megvenni? Köszönöm nem. Aki akar vesz, aki akar nem. Nekem tökéletesen megfelel a Wii, és lehet veszek egy Ps3-at. Igazad van barátom, személytől függ. Nekem van családom, gondok, nem az a legnagyobb problémám, hogy fussak egy Ps4-ért, bőven megtenné egy Ps3 is. Ha jön egy új, már kukába kell dogni a régebbit??? Mert a Ps3 már biztosan sz@r lett mert az a fránya grafika, már milyen elavult, csúnya, nézhetetlen, egy Wii/360/ps3-an már lehetetlen játszani, mert nekünk most azonnal, feltétlenül kell a 4!

Ezzel semmi gond sincs. Vegye, meg a 4-et, csak ne írja le a 3-at. :)

trion +1
27.
metercsiken
#14: Úgy ahogy mondod!
Én sem értem mit kell állandóan hasonlítgatni!?
Persze vannak különbségek,( és biztos jobb az egyik, a másiknál, de ez is csak nézőpont kérdése ) de ez így van rendjén.
Azért bízzunk benne, hogy sok ilyen játékot ontanak még magukból a "gyártók" amin lehet így "vitatkozni"! : )
26.
Fontos 96
#25: Olvasd el a 6-os kommentemet.
25.
Azeroth87
#4: Nem értem... Mégpedig azt, hogy attól egy játék miért lenne jó, hogy "Jól néz ki?". Szempont, de azért... ne már... manapság a játékokkal NEM a kinézetükkel van a gond... sajnos.

Előrendelem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...