Kickstarteren törhet babérokra az Alice 3

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 14.
  • Hír
Link másolása
American McGee a rajongóknak szegezte a kérdést Facebookon, miszerint örülnének-e az Alice harmadik részének. Ha igen, még meg kéne szerezni a jogokat az EA-től, és a rajongók pénzelnék a fejlesztést.

A rajongók számára jó hír, hogy az ájtatos képű designer, American McGee folytatná Alice örült kalandját a kifordult Csodaországban.

Egy gond van csupán: a játék jogai az EA-nél vannak, és McGee úr nem nagyon közösködne a jövőben a kiadóval. Ehelyett megvásárolná a licencet és a fanok támogatására hagyatkozva, a Kickstarteren boronálná össze a munkálatokhoz szükséges pénzt.

A Facebookon már fel is tette a kérdést: szeretnétek-e, ha elkészülne a harmadik Alice? Ha a terv összejön, McGee már el beszélgetne a jogok megvásárlásáról az EA képviselőivel az idei GDC-n.

Mint ismert, McGee és az EA nem szívlelik egymást. Az úriember elmondása szerint az Alice: Madness Returnst a kiadó szándékosan állotta be akciódús horrorjátéknak a jobb eladások reményében, és ezzel háttérbe szorította a játék hangsúlyosabb erényeit.

6.
6.
Dercsi
Az első a maga korában nagyon jó kis gém lett, a 2. sztem elég hervadt lett, legalábbis a végét nagyon nyögvenyelősen tudtam megcsinálni...Már nem szórakoztatott. Remélem ha összejön a 3. akkor tesznek bele ezt azt amitől nem laposodik el 3-4 óra játszás után.
5.
5.
green01
A világ egyik legjobb játéka.
4.
4.
GodGamer
Mióta várok már erre a hírre.Az 1. rész nyomvonalán kéne haladni, de 2 sem volt rossz, ja és ha már EA, akkor az Undying jogokat is megszerezhetnék, mert az is 2. részért kiált.
3.
3.
Drazhar
A 2. hangulata nekem bejött, bár baromi hosszú és folyamatosan önismétlő platform-részek a végére totál lehoztak az életről, de azért jöhetne a 3. rész ha arról lenne szó :)
2.
2.
Kreto
Helyes remélem összejön. Amúgy elég nehéz lesz folytatni mert eléggé lezárták a storyt
1.
1.
DarkLord
Én mindkettő részt imádtam. Az első nagyot ütött a maga idejében és ezért nagyon vártam a folytatást mikor bejelentették és abban sem kellett csalódnom kellőképpen beteg a hangulata igaz a fent említett dúl akció dús lett, de nem probléma és igen jöjjön a 3. rész, ha sikerülne megvásárolni a jogokat és szabad kezet kapna akkor biztos még elmebetegebb lenne a 3. rész :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...