Alice: Otherlands PC

Harmadszorra is visszatérhet Alice, ha American McGee meg tud egyezni a Kickstarterrel.

American McGee új Alice-t szeretne

A dizájner az utóbbi években nem foglalkozott videojátékokkal, ehelyett egy Out of the Woods nevű kártyajátékon dolgozott, ami a Kickstarteren is sikert aratott. Most azonban úgy fest, visszatérne az Alice-hoz.

Sikeres volt az Alice: Otherlands-gyűjtés

Sajnos nem a játéksorozat folytatásáról van szó, arra viszont összejött elég pénz, hogy American McGee animációs filmeket készíthessen a játék eredetileg megálmodott koncepciója alapján.

Elindult az új Alice-kampány

American McGee nem ül ölbe tett kézzel, elindította az Alice-rajzfilmsorozat Kickstarter-kampányát. A dizájner az Alice-történet befejezésének szánja az animációs szériát, ez alapján úgy tűnik, új játék nem is készül már.

Leállították az OZombie Kickstarter-kampányát

Mi sem tudjuk követni American McGee-t, most éppen úgy döntött, lelövi az OZombie Kickstarter-kampányát, és inkább indít egyet az Alice filmes jogaiért. Az OZombie sorsa bizonytalan.

Átnevezhetik az OZombie-t

American McGee átnevezné az OZombie-t, mert a játék címe szerinte zavaros, és úgy néz ki, a korábbi tervekkel ellentétben az Alice megfilmesítési jogaiért is külön Kickstarter-kampány indulhat.

Alice-filmért kampányol a Spicy Horse

American McGee csapata kibővítette az OZombie kickstarteres kampányát. Egy kalap alatt akarják elérni, hogy az Alice filmes jogai a Spicy Horse-hoz kerüljenek és a nemes célért elég az OZombie-t támogatnunk.

American McGee Alice-ban és Ozban gondolkodik

American McGee újra beszélt az Alice-sorozat folytatásáról, ráadásul az is kiderült, hogy újra elővenné az egyszer már törölt Wizard of Oz-projektet. Mindkettő a Kickstarer segítségével indulna csatába.

GDC 2013: Részletek az új Alice-játékról

American McGee csapata, a Spicy Horse készen áll arra, hogy új Alice-játékot készítsen, s arra vár, hogy az EA rábólintson az ötletre. A produktum nagyban épít majd a felhasználók által készített tartalmakra.

Kickstarteren törhet babérokra az Alice 3

American McGee a rajongóknak szegezte a kérdést Facebookon, miszerint örülnének-e az Alice harmadik részének. Ha igen, még meg kéne szerezni a jogokat az EA-től, és a rajongók pénzelnék a fejlesztést.