Érkezik a Fast & Furious: Showdown

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem maradnak játékadaptáció nélkül a Halálos iramban rajongói. Az akciófilm hatodik része hamarosan a mozikba kerül, ám május végén jön a Fast & Furious: Showdown is - látványos versenyekkel és filmes szekvenciákkal.

Nagyon úgy tűnik, hogy az Activision játékadaptációt készít a Halálos iramban című filmek alapján. A Fast & Furious: Showdown már előrendelhető az EB Games Australia oldalán. Az eset azért is érdekes, mivel a kiadó még be sem jelentette a címet, ami elméletileg május 22-én jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

Voltaképpen egy akciódús, csapatalapú autóversennyel van dolgunk, minden missziót végignyomhatunk a barátainkkal vagy az MI-vezérelte társakkal is. Hasonló történettel lesz dolgunk, mint a május 24-én mozikba kerülő Fast 6-ban: eltérítésekkel és parázs üldözésekkel találkozunk.

Harmincegy küldetést teljesíthetünk nyolc fejezeten keresztül és nyolc helyszínt bejárva. Skill-alapú játékmenetet kapunk, pontszerzéses kihívásokkal és nagy szerep hárul a kooperatív mókára.

Lássuk miből épül fel a játékmenet! A legegyszerűbb kihívás az, hogy a lehető leggyorsabban kell elérnünk a célhelyre egy adott járműt vezetve vagy egy utast leszállítva. Találunk a játékban utcai versenyeket is, ahol a győzelemre kell törekednünk. Máskor egy menekülő verdát kell utolérnünk, de a rivális bandákkal és a rendőrökkel is meggyűlik a bajunk. A négykerekűnk épségét szinte mindig meg kell őriznünk, vagy éppen az ellenség kocsiját kell lezúznunk. Máskor a csapattársunkat védelmezzük, de el is téríthetünk egy adott járművet. Sőt, olykor egy mozgó kamionból kell ellopni annak rakományát.

Izgalmasnak hangzik, várjuk az első látnivalókat!

9.
9.
Dízel
#4: sztem meg nem. kapsz egy autot, és avval kell megoldanod egy előre leszakaszolt pályán egy küldetést amit egyféle képpen tudsz megcsinalni. reklam a filmért ez is. ocska összedobozz műanyag semmi sem lesz ez. az lenne a csoda ha nem igy lenne.
8.
8.
csoki0619
Most komolyan, milyen jatek lehet az, amit par honappal a megjelenes elott jelentenek be. Semmi reklamkampany, teaser, infomorzsa. Egyetertek az elozo hozzaszoloval. Cobra11 vetelytars.
7.
7.
Dreadlox
#4: szerintem inkább olyan lesz mint a wheelman és a cobra 11 játékok, de remélem nem nekem lesz igazam!
6.
6.
shooter1234
Sajnos elég kevés játék sikerül jól, a filmadaptációk közül, remélem hogy ezt nem fogják elqrni és nem csak egy szánalmas reklámnak fogják beállítani. Amúgy ha akciót+versenyzést akarnak egy normális sztorival és az nfs -t akarják megközelíteni/leszorítani, akkor nekem nfs -ből az Undercover és a The run ugrik be, és ha a megvalósítás is jó lesz, egy tuti jó autós játék fejlesztése van kilátásban. Bár ezek szerint az elvárásaim nagyok, de hát mára már alig van 1-2 autós játék amikkel játszok.
5.
5.
giga321
#2: Nem tudom milyen lesz ezért írtam ilyen misztikusan ^^
4.
4.
TN71
Csak szerintem lesz olyan,mint a régi NFS-ek?
Tudjátok,tuning,utcai verseny.
Ez szerintem azért biztos,mert erről szólnak kb. a filmek is.:)
Csak el ne rontsák!
2.
2.
Cooper911
#1: Igen, valószinüleg olyan lesz amilyen, mert ha más lenne mint amilyen akkor már valami más lenne.
Egyébként meg nagyon jó, hogy már egy bejelentésből tudod milyen lesz egy játék...
1.
1.
giga321
Hát ez olyan is lesz amilyen, úgy érzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...