Fast & Furious: Showdown 3DS, PC, PS3, WIIU, X360

Játékadaptáció készül a Halálos Iramban mozik alapján.

Fast & Furious - jöhetnek a spin-offok

Vin Diesel a Varietynek beszélt a Fast & Furious-széria jövőjéről. A színész szerint az alkotók egyfajta kiterjesztett univerzumban gondolkodnak, mint amilyen a Marvelé vagy a Star Warsé. Jöhetnek a mellékágak.

Fast & Furious - még három film jöhet

Én körülbelül a második résznél veszítettem el a fonalat, és úgy tűnik, egyre nehezebb dolgom lesz, ha pótolni szeretném a szériát: Vin Diesel szerint újabb három Fast & Furious-epizód készülhet.

A briteknél jól fogyott a Resident Evil: Revelations

Sok britet érdekelt a 3DS-en már bemutatkozott Resident Evil: Revelations HD-kiadása, a játék a helyi játékeladási toplista élén zárta a múlt hetet, miközben a Metro: Last Light visszacsúszott a harmadik helyre.

Breaking: PC-re is jön a Fast & Furious-játék

Történt ugyanis, hogy a sajtó véletlenül az ausztráliai sajtóközleményt vette át, amiből kimaradt, hogy a játék a PS3-on és az Xbox 360-on kívül még egy sor másik platformra is megjelenik majd. Micsoda sztori!

Fast & Furious: Showdown - az első képek

Az Activision megerősítette, hogy készül a Fast & Furious: Showdown, amely szorosan a legfrissebb mozifilm nyomvonalán halad. A cím májusban jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

Érkezik a Fast & Furious: Showdown

Nem maradnak játékadaptáció nélkül a Halálos iramban rajongói. Az akciófilm hatodik része hamarosan a mozikba kerül, ám május végén jön a Fast & Furious: Showdown is - látványos versenyekkel és filmes szekvenciákkal.